Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Телебачення



9.13 Згадування спонсорів мають бути чітко відділені від програми в часі або в просторі.

9.14 Спонсорство має бути чітко відокремлене від реклами. Згадування спонсорів не повинні містити рекламних повідомлень або закликів до будь-яких дій. Зокрема такі згадування не повинні заохочувати до купівлі чи прокату продуктів чи послуг спонсора або будь-якої третьої сторони.

9.15 Якщо анонс програми містить згадування про спонсора цієї програми, воно має бути коротким і другорядним.

РОЗДІЛ 10

КОМЕРЦІЙНІ ПОСИЛАННЯ ТА ІНШІ ПИТАННЯ

(Відповідне законодавство зокрема включає розділ 319(2)(f) і (i), 319(4)(e) і (f) Закону про зв’язок 2003 р., Статті 1(с) і (d), 10(1) та (4) і 18(3) Директиви "Телебачення без кордонів", розділ 21(1) Закону про фінансові послуги і ринки 2000 р., параграф 3 Закону про рекомендації стосовно фінансових інвестицій 2005 р. і Статтю 10 Європейської конвенції з прав людини.)

Цей розділ Кодексу не застосовується до служб Бі-Бі-Сі, що фінансуються за рахунок ліцензійної платні чи ґранту – такі питання регулюються керуючими Бі-Бі-Сі.

Правила в цьому розділі підпадають під дію і доповнюються будь-якими правилами Ofcom або рекомендаціями з перехресної реклами.

Принципи

Забезпечувати збереження незалежності редакційного контролю за змістом програми і недопущення його спотворення з комерційною метою.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 190 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...