Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зміст програм, що спонсоруються



9.5 Спонсор не повинен впливати на зміст і/або розклад програм у такий спосіб, що шкодить відповідальності та редакційній незалежності мовника.

9.6 Не повинно бути рекламних посилань на спонсора, його назву, товарний знак, образ, діяльність, послуги або продукти і жодних загальних рекламних посилань. Спонсор також не повинен бути безпосередньо чи опосередковано зацікавленим у редакційному змісті програми, що спонсорується. Посилання, що не містять реклами, дозволено лише в тому разі, якщо вони редакційно обґрунтовані і другорядні.

Значення терміна "рекламне посилання":

Цей термін, окрім іншого, включає посилання, що заохочують або призначені для заохочення придбання чи прокату продукту або послуги.

Повідомлення про спонсорство

Телебачення і радіо

9.7 Програми, що спонсоруються, мають чітко позначатися посиланням на найменування і/або логотип спонсора на початку та/або наприкінці програми.

9.8 Стосунки між спонсором і програмою, що спонсорується, мають бути прозорими.

Радіо

9.9 Упродовж більш тривалих програм, що спонсоруються, згадування слід транслювати таким чином, щоб це відповідало створенню необхідного ступеня прозорості.

9.10 Згадування мають являти собою стислі повідомлення про бренди. Проте такі згадування можуть містити рекламні повідомлення, за винятком згадування компаній, що займаються укладанням парі та іграми.

9.11 Згадування мають одержувати дозволи на трансляцію так само, як і рекламні оголошення.

9.12 Ставлення до анонсів програм таке ж, як до програм, і до них застосовуються ті ж правила, що і до спонсорства.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 291 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...