Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Авторське право та інші права інтелектуальної власності



Права інтелектуальної власності включають:

· авторське право

· моральні права

· права виконавців

· товарні знаки

· патенти і промислові зразки

· права на запобігання підміні товару та порушення довіри.

Юристи у справах інтелектуальної власності у відділі корпоративного законодавства та інтелектуальної власності (CL&IP) надають консультації з захисту та використання прав інтелектуальної власності Бі-Бі-Сі. Відділ судових розглядів надає консультації з порушення таких прав.

Продюсери інформаційних матеріалів мають консультуватися з групою з прав виконавців відділу у справах прав та бізнесу щодо замовлення або перевірки можливості використання у програмах Бі-Бі-Сі творів, захищених авторським правом, або укладання контрактів з виконавцями. Група з прав виконавців надає послуги з укладання контрактів, і з цією групою слід зв’язуватися на якомога більш ранньому етапі. Вона також може порадити, чи може твір, захищений авторським правом, і щодо якого дозвіл не одержано, бути включений у програму згідно з положенням про чесне провадження справ або іншими винятками у галузі авторських прав.

Якщо негативний результат перевірки можливості використання викликає сумнів щодо використання конкретної назви програми чи пов’язаних з нею продуктів, слід проконсультуватися з юристом з товарних знаків відділу корпоративного законодавства та інтелектуальної власності.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 200 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...