Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Повторне використання та переробка інформації бі-бі-сі



У тому разі, якщо архівний матеріал переробляється і/або монтується чи у будь-який інший спосіб переробляється, він має відповідати Редакційним настановам Бі-Бі-Сі незалежно від того, призначений він для трансляції у Великобританії чи за кордоном. При повторному використанні архівного матеріалу слід враховувати будь-які дані, отримані від групи Бі-Бі-Сі з розгляду редакційних скарг, Комітету керуючих з розгляду скарг на програми, а також від Ofcom. Визначення термінів трансляції програми, скарга на яку визнана справедливою, необхідно ретельно розглянути або відредагувати програму у світлі отриманих даних.

Будь-яка пропозиція щодо повторення програми, скарга на яку була визнана справедливою, має погоджуватися з відповідним розпорядчим редактором продукту і підрозділом з редакційної політики.


ТОЧНІСТЬ

ЗБИРАННЯ МАТЕРІАЛУ

ПОШУК УЧАСНИКІВ

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ

ПЕРЕВІРКА УЧАСНИКІВ

ВЕДЕННЯ НОТАТОК

ПЕРЕВІРКА ФАКТІВ

ЦИФРОВА МАНІПУЛЯЦІЯ

РОЗКРИТТЯ ДЖЕРЕЛ

АНОНІМНІ ДЖЕРЕЛА

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ТВЕРДЖЕННЯ

УВЕДЕННЯ АУДИТОРІЇ В ОМАНУ

РЕКОНСТРУКЦІЇ

ІНСЦЕНУВАННЯ ТА ПОВТОРНЕ ІНСЦЕНУВАННЯ ПОДІЙ

ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛІВ ТРЕТЬОЇ СТОРОНИ У ВИПУСКАХ НОВИН І ФАКТОЛОГІЧНІЙ ПРОДУКЦІЇ





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 235 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...