Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Управління з професійного ризику



Управління з професійного ризику (УПР) надає рекомендації щодо гігієни праці, надійності, безпеки праці, загальних питань безпеки і питань навколишнього середовища, що справляють вплив на роботу Бі-Бі-Сі. Фахівці УПР цілодобово приймають термінові виклики і реагують на надзвичайні ситуації.

ІНШІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Бі-Бі-Сі є джерелом власних порад і досвіду. Сюди поряд з іншими входять мовні служби Всесвітньої служби, спеціалізовані редактори у службі збирання новин, група політичних досліджень, відділ релігії та етики, відділ науки, а також група з природознавства.

НАСТАНОВИ БІ-БІ-СІ ЩОДО СУМЛІННОЇ РОБОТИ

Редакційні настанови Бі-Бі-Сі розглядають редакційні питання і будь-які ефірні згадки про комерційні продукти і організації. Поради, що стосуються комерційної діяльності Бі-Бі-Сі і комерційного використання бренда Бі-Бі-Сі, включаючи його використання у зв’язку з третіми сторонами, можна знайти в "Настановах Бі-Бі-Сі щодо сумлінної роботи". Вони охоплюють такі питання, як прийнятність комерційних починань Бі-Бі-Сі і те, яким чином їх слід здійснювати; використання бренда Бі-Бі-Сі; позаекранну рекламну діяльність і сумлінну роботу.

OFCOM

Ліцензійна плата Бі-Бі-Сі, а також фінансовані за рахунок ґрантів теле- і радіослужби Бі-Бі-Сі регулює Управління зв’язку (Ofcom) у таких шести царинах:

· захист людей, які не досягли 18-річного віку

· завдання шкоди і образи

· злочинність

· релігія

· справедливість;

· недоторканність приватного життя.

Окрім того, комерційні служби Бі-Бі-Сі, що здійснюють мовлення на Великобританію або з Великобританії для наших закордонних слухачів і глядачів, повинні цілковито дотримуватися Кодексу мовлення Ofcom.

Регулювальний орган може накладати на Бі-Бі-Сі різноманітні санкції за порушення відповідних розділів Кодексу мовлення, зокрема:

· передачу поправок чи заяви про виявлені факти

· розпорядження про перемонтування програми перед повторною трансляцією

· штрафи розміром до 250 000 фунтів стерлінгів за серйозні чи неодноразові порушення.

Ці настанови відображають відповідні положення Кодексу мовлення Ofcom, який також наведено в Розділі 18.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 226 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...