Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Документальне оформлення перевезень пального автомобільним транспортом



Після визначення необхідної кількості автотранспорту для підвозу пального начальник служби пального подає заявку заступнику командира частини з логістики.

На основі заявок начальників служб у військовій частині (з’єднанні) складаються плани підвозу матеріальних засобів автомобільним транспортом. Після затвердження цих планів заступник командира частини з логістики інформує начальників служб про порядок і строки виконання підвозу.

У відповідності з планом підвозу матеріальних засобів начальник служби пального військової частини віддає розпорядження підлеглим про підготовку до відправки (прийому) пального і оформлення необхідних облікових документів. Для встановлення відповідальності за зберігання пального що і контролю за ним передбачаються наступні документи:

а) для начальника автомобільної колони:

─ маршрутний лист (номер і склад колони, начальник колони, виконання окремих етапів перевозки, забезпечення автоколони);

─ відомість складу і завантаження автоколони (склад колони за марками і номерами автомобілів і причепів, прізвища водіїв);

─ супроводжувальні документи (наряди, накладні);

─ акти простою (прогону) автомобілів;

б) для водіїв:

─ шляховий лист;

─ супроводжувальний лист (форма 62).

Маршрутний лист, відомість складу і завантаження колони та бланки актів простою (прогону) автомобілів, начальник автоколони отримує у штабі частини. Шляхові листи на кожний автомобіль виписуються в підрозділі.

Начальник колони по прибутті в пункт розвантаження (зливу) пального доповідає вантажоотримувачу про прибуття колони і пред’являє йому маршрутний лист для відмітки часу прибуття.

Злив (розвантаження) пального проводиться в присутності водія, який здає пальне за вагою (об’ємом) під розпис в супроводжувальному листі.

Після зливу (розвантаження) пального водії здають начальнику колони супроводжувальні листи, на основі яких він розписується і відомості складу і завантаження колони про здачу вантажу. Доставлене пальне начальник колони передає отримувачу відповідно до супроводжувальних документів (наряд, накладна).

Другий примірник документа вручає отримувачу вантажу, четвертий з відміткою вантажоотримувача про прийом пального залишає у себе. Після закінчення зливу (розвантаження) пального і оформлення документів (чекової вимоги), начальник автоколони відмічає у вантажоотримувача в маршрутному листі час закінчення зливу.

У випадку простою колони зверх встановленої норми часу з вини вантажоотримувача, або з інших, незалежних від начальника колони причинах, складається акт простою автомобілів.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 661 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...