Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПЕРЕДМОВА. Навчальний посібник призначений для студентів першого курсу всіх факультетів та спеціальностей денної та заочної форми навчання та для студентів груп з



Навчальний посібник призначений для студентів першого курсу всіх факультетів та спеціальностей денної та заочної форми навчання та для студентів груп з поглибленим вивченням англійської мови. Він може бути використаний як під час самостійної роботи, так і в аудиторії під керівництвом викладача. Даний навчальний посібник охоплює 2 розділи: «Student life», і «Higher Education and Ways to Science». Тематичний матеріал кожного розділу закріплюється системою завдань, які поділяються на вправи для роботи з лексичними одиницями, словосполученнями, реченнями та текстом. Подано теоретичні матеріали, довідкову інформацію, навчальні тексти і вправи.

Основним завданням є засвоєння відповідної лексики та навчання іншомовного спілкування з теми «University: student life». Навчальний посібник забезпечений англо-українським словником до кожного підрозділу, що робить його зручним у користуванні.

Навчальний посібник був апробований у кількох групах першого курсу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка. Орієнтовні норми часу – 5-6 аудиторних годин на кожний розділ, залежно від рівня підготовки студентів.

Даний навчальний посібник містить текстові матеріали і відповідні вправи, орієнтовані на подальший розвиток словникового запасу студентів з фахової та тематичної лексики, інтенсивну його активізацію і вдосконалення навичок вживання цієї лексики; розвиток комунікативних навичок. Завдання навчального посібника розраховані для роботи в аудиторії та в процесі самостійної роботи студентів І курсів.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 313 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...