Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кошти на вимогу фізичних осіб



2620 АП Кошти на вимогу фізичних осіб

Призначення рахунка: облік вкладів (депозитів) на вимогу фізичних осіб, у тому числі поточні рахунки фізичних осіб та розрахунки за ними; надані кредити овердрафт. За дебетом рахунка проводяться суми перерахувань, виплат за розпорядженням власників ра­хунків згідно з режимом роботи рахунків; суми коштів, що підлягають примусовому стягнен­ню відповідно до законодавства України; надані кредити овердрафт.

За кредитом рахунка проводяться суми, що надходять у встановленому порядку на рахунки клієнтів згідно з режимом роботи рахунків; суми залишків кредитів овердрафт, що перерахо­вані на рахунки простроченої заборгованості; суми заборгованості за отриманими кредитами овердрафт, що визнана сумнівною.

2622 П Кошти в розрахунках фізичних осіб

Призначення рахунка: облік коштів у розрахунках (кошти до настання дати валютування, ак­редитиви, грошове покриття тощо). В аналітичному обліку відкриваються окремі особові ра­хунки клієнтам за кожним видом розрахунків. Режим роботи рахунків визначається нормати­вно-правовими актами Національного банку України.

За кредитом рахунка проводяться надходження коштів, призначених для забезпечення розра­хунків. За дебетом рахунка проводяться суми списання коштів за призначенням.


2625 АП Кошти на вимогу фізичних осіб для здійснення операцій з використанням платіжних карток

Призначення рахунка: облік коштів на вимогу фізичних осіб для здійснення операцій з вико­ристанням платіжних карток; надані кредити овердрафт.

За дебетом рахунка проводяться суми перерахувань, виплат за розпорядженням держателів платіжних карток згідно з режимом роботи рахунків; суми коштів, що підлягають примусово­му стягненню відповідно до законодавства України; надані кредити овердрафт. За кредитом рахунка проводяться суми, що надходять у встановленому порядку на рахунки клієнтів — держателів платіжних карток згідно з режимом роботи рахунків; суми залишків кредитів овердрафт, що перераховані на рахунки простроченої заборгованості; суми заборго­ваності за отриманими кредитами овердрафт, що визнана сумнівною.

2627 А Нараховані доходи за кредитами овердрафт, що надані фізичним особам

Призначення рахунка: облік нарахованих доходів за кредитами овердрафт, що надані фізич­ним особам.

За дебетом рахунка проводяться суми нарахованих доходів.

За кредитом рахунка проводяться суми нарахованих доходів під час їх отримання; суми, що перераховані на рахунки прострочених та сумнівних нарахованих доходів.

2628 П Нараховані витрати за коштами на вимогу фізичних осіб

Призначення рахунка: облік нарахованих витрат за коштами на вимогу фізичних осіб.

За кредитом рахунка проводяться суми нарахованих витрат.

За дебетом рахунка проводяться суми нарахованих витрат під час їх сплати.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 371 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...