Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Дії куратора навчальної групи щодо організації складання (перескладання) студентами заліково-екзаменаційних сесій



5.1. За два тижні до завершення семестру довести до студентів графік складання заліково-екзаменаційної сесії.

5.2. Довести студентам, хто з них не допущений до складання іспиту (заліку) та з яких причин.

5.3. Довести до студентів терміни та умови повторного складання (перескладання) іспиту (заліку). Повторне складання іспиту (заліку) допускається не більше двох разів: один раз – викладачу, другий – комісії (відповідно до наказу начальника Військового інституту).

5.4. Відповідно до наказу начальника Військового інституту “Про порядок ліквідації академічної заборгованості студентами, які навчаються за програмою офіцерів запасу за контрактом” довести до студентів час і місце проведення повторного складання (перескладання) іспиту (заліку).

5.5. У день складання комісій із ліквідації академічних заборгованостей організувати шикування та представити студентів голові комісії, який приймає іспит (залік).

5.6. У випадку відсутності студента на іспиті (заліку) (повторному складанні, комісії) без повідомлення куратора навчальної групи про поважні причини (із невідомих причин) у день іспиту (заліку) подати рапорт по команді відповідному начальнику кафедри про виставлення цим студентам оцінок незадовільно (не зараховано) (додаток 5 до наказу, що додається).

5.7. У випадку відсутності студентів на іспиті (заліку) із поважних причин (своєчасно попередили, надали відповідні довідки про хворобу за формою № 095О (додаток 6 до наказу, що додається)) розробити та затвердити для цих студентів окремий індивідуальний графік складання іспитів (заліків), який довести до них у 3-и денний термін.

5.8. Внести дані (оцінки за іспит (залік)) в індивідуальні навчальні картки студентів.

5.9. При недопуску (наявності “непрохідного мінімуму”) студента до іспиту (заліку) куратору скласти окремий індивідуальний графік ліквідації заборгованості за окремі змістовні модулі до дати повторного перескладання, при невиконанні якого подати рапорт по команді про відрахування студента з Військового інституту за невиконання навчального плану.

5.10. На наступний день після проведення комісії подати рапорт по команді на відрахування з Військового інституту студентів, які не склали комісії іспит (залік), за невиконання навчального плану (додаток 5 до наказу, що додається).

5.11. У двотижневий термін після підписання наказу про відрахування з Військового інституту довести його до студентів (під підпис або телефоном, повідомленням на електронну адресу, листом).

5.12. Після відрахування студентів із Військового інституту зробити відповідні записи в журналі обліку навчальних занять та індивідуальних навчальних картках студентів.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 229 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...