Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Та Африканська регіональна організація промислової власності



Африканська організація інтелектуальної власності

1. Загальні положення та особливості регулювання інтелектуальної власності в країнах Африки.

2. Африканська організація інтелектуальної власності, її основні засади діяльності.

3. Африканська регіональна організація промислової власності, її основні засади діяльності.

4. Міжнародне співробітництво з країнами Африки в сфері інтелектуальної власності.

На африканському континенті діють дві організації подібного напрямку діяльності – Африканська організація інтелектуальної власності та Африканська регіональна організація промислової власності. Африканська організація інтелектуальної власності діє до Угоди про створене єдине патентне відомство, розташоване в м. Яунде (Камерун). Прийняте законодавство у сфері охорони промислової власності з багатьох положень близьке до відповідного законодавства Франції.

Африканська регіональна організація промислової власності (АРОПВ) створена у грудні 1976 року на Дипломатичній конференції англомовних країн Африки в м. Лусака (Замбія). У країнах-учасницях АРОПВ єдине законодавство у сфері охорони ІВ відсутнє, тому патент, виданий Відомством цієї Організації, отримує статус національного тільки після спеціального схвалення його відомством країни-учасниці.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 322 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...