Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

VI. Заключні положення



6.1. Договір набирає чинності з моменту його підписання сторонами та діє до «31» _____ 2015 року, а в частині не виконаних зобов’язань, що виникли протягом строку дії цього договору – до повного виконання.

6.2. Усі зміни та доповнення до цього договору та його невід'ємних додатків можливі лише за взаємною згодою сторін і мають бути оформлені письмово за підписами сторін.

6.3. Усі спори, розбіжності, вимоги і претензії, що виникли з цього Договору або у зв'язку з ним, в тому числі, але не виключно, щодо його тлумачення, виконання, порушення, припинення підлягають остаточному розгляду в Постійно діючому Третейському суді при Сумській міжрегіональній товарній універсальній біржі (поштова адреса: 40030, м. Суми, вул. Петропавлівська, 109, кімната 48) (далі - Третейський суд) відповідно до регламенту зазначеного суду. Склад Третейського суду – 1 суддя.

На підставі цієї третейської угоди підлягають розгляду також будь-які інші суперечки між Сторонами, які не виникають з зазначеного у попередньому абзаці цього пункту Договорі, але є наслідком визнання цього Договору недійсним, або таким, що не був укладений.

Про місце проведення третейського розгляду Сторони повідомляються ухвалою суду. Мова третейського розгляду українська.

Сторони не вважають за необхідне ведення протоколу засідання Третейського суду.

Сторони дійшли згоди, що у випадку неявки Сторін або однієї Сторони на засідання Третейського суду суддя може розглянути спір без участі Сторони (Сторін) за наявними у справі документами (доказами). У разі неявки відповідача до суду він має право подати до суду письмовий відзив.

Рішення Третейського суду буде остаточним і обов'язковим для Сторін.

Сторони зобов’язуються добровільно виконувати рішення Третейського суду, без будь-яких зволікань чи застережень.

Сторони дійшли згоди, що у разі заміни кредитора або боржника у зобов'язанні за згодою Сторін, останній повинен повідомити нового кредитора або боржника про існування даного Третейського застереження.

Ця угода укладена Сторонами на підставі й у відповідності зі статтями 1, 5, 6, 12 Закону України "Про третейські суди" від 11.05.2004 р. №1701-IV, статей 212, 626-628 Цивільного кодексу України.

6.4. Додаткові умови розглядаються конкретно в кожному окремому випадку, і визначаються в замовлені, яке є невід’ємною частиною цього договору.

6.5. Підписані факсові копії заявок на перевезення мають силу оригіналів.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 140 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...