Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета і завдання дисципліни



Підготовка студентів до високопродуктивної праці, а також формування фахових знань, вмінь та навичок під час навчання, набуття основних теоретичних знань щодо важливості розробки, укладання та виконання договорів на перевезення вантажів, оренду суден, тощо. Також вкрай необхідно мати уявлення про структуру та комерційну експлуатацію світової системи морського транспорту, практику роботи судноплавних компаній та їх взаємодію з вантажовласниками та іншими структурами в процесі перевезення також роботу світового фрахтового ринку, міжнародні регуляторні та робочі механізми зовнішньої торгівлі в умовах як під'йому так і спаду світової економіки.

Метою дисципліни є засвоєння курсантами основ комерційного забезпечення морських перевезень.

Методичні: розвиток у курсантів організаційних навичок по комерційній експлуатації суден, виконанню вимог договорів на перевезення вантажів та пасажирів, правильному та своєчасному оформленні вантажної та іншої документаціі

Пізнавальні оволодіння курсантами основними положеннями теорії та практики розробки, оформлення та виконання договорів перевезення вантажів та пасажирів з урахуванням міжнародних та національних правових норм та існуючої практики комерційних операцій, підготовки правової документації для захисту прав перевізника.

Практичні: засвоєння навичок вільного читання та осмислення текстів договорів та вантажної документації, рішення задач експлуатаційно-комерційного характеру стосовно до типових виробничих ситуацій перевезення вантажів на морських суднах,. ведення комерційної документації, підготовки необхідної документації задля захисту позиції перевізника у судах та арбітражі.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 175 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...