Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ДОДАТОК Б. Правила поведінки під час навчання, роботи та проходження практики з використанням технічних засобів



Правила поведінки під час навчання, роботи та проходження практики з використанням технічних засобів, хімічних речовин, електричних приладів

1. Загальні положення

1. Інструкція з охорони праці під час роботи в кабінетах інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій, фізичних та хімічних лабораторіях є обов'язковою для виконання усіма учасниками навчального процесу.

2. До роботи у кабінетах інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій, фізичних та хімічних лабораторіях допускаються студенти, які пройшли первинний інструктаж з охорони праці (безпеки життєдіяльності).

3. Основні небезпечні та шкідливі чинники у роботі:

- травмування електричним струмом;

- перевтома органів зору;

- випромінювання;

- навантаження на опорну систему;

- опіки лугами та кислотами.

4. Заняття у кабінетах з підвищеною небезпекою повинні проводитися лише в присутності спеціаліста, який пройшов інструктаж з техніки безпеки і несе відповідальність за безпеку студентів.

5. Допуск сторонніх осіб у кабінети під час занять та практики не дозволяється.

6. Під час роботи в кабінеті студенти зобов'язані підтримувати порядок і чистоту на робочому місці.

7. У разі несправності електрообладнання, його складових частин слід звернутися до працівників сервіс-центрів, не можна починати повторне вмикання або ремонт самостійно.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 189 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...