Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Хід роботи. Вирішення ситуацій, що виникають при продажу товарів у дрібно роздрібній торговельній мережі



Вирішення ситуацій, що виникають при продажу товарів у дрібно роздрібній торговельній мережі.

1. Вирішення ситуацій, що виникають при обміну товарів, придбаних у роздрібній торговельній мережі.

Користуючись вище вказаними нормативними документами необхідно дати обґрунтовані відповіді на ситуації.

Ситуація № 1. При перевірці роботи ларька було установлено, що реалізація товарів здійснюється без супровідних документів, а на деякі товари відсутні сертифікати відповідності та якості. Господарюючий суб'єкт дав пояснення, що він не зобов’язаний мати вищезазначені документи так, як працює у дрібно роздрібному торговельному підприємстві. Дайте обґрунтовану відповідь на дану ситуацію.

Ситуація № 2. Лікар санітарної служби при перевірці роботи кіоску № 4, що знаходиться на зупинці транспортних засобів, склав акт про те, що продовольчі товари не мали упаковки. Дайте обґрунтовану відповідь з цього питання.

Ситуація № 3. При перевірці продажу товарів у палатці установлено, що зберігалися продовольчі товари у відкритій тарі. Чи правомірні дії господарюючого суб’єкту. Обґрунтуйте Вашу відповідь на дану ситуацію.

Ситуація № 4. Продавець кіоску № 5 відмовився перевірити вагу купленого товару в даному кіоску. Дайте обґрунтовану відповідь на дану ситуацію.

Ситуація № 5. Продавець палатки № 6 запропонував на здачу покупцеві сірники, про що отримав відмову. Чи правомірні дії продавця. Дайте обґрунтовану відповідь.

Ситуація № 6. В кіоску на продажу кондитерських виробів був відсутній торговельний інвентар. Відпуск товарів здійснювався за допомогою паперу. Обґрунтуйте правомірність дії працівника по продажу кондитерських виробів.

Ситуація № 7. До продавця лотка № 5 звернувся покупець з проханням замінити електричну лампочку в зв’язку з тим, що вона неякісна.

Обґрунтуйте правила обміну товарів в дрібно роздрібній торговельній мережі.

Методичні вказівки:





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 271 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...