Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги безпеки перед початком роботи



2.1 Упорядкувати робочий одяг, застібнути або обв'язати обшлаги рукавів, заправити одяг так, щоб не було кінців, що розвиваються, не можна працювати в легкому взутті: тапках, босоніжках. При ремонті автомобілів, що працюють на етильованому бензині, надіти відповідний спецодяг і взуття.

2.2.Уважно оглянути робоче місце, забрати всі предмети, що заважають роботі.

2.3.Переконатися в тому, що робоче місце достатньо освітлене і світло, не буде сліпити очі. Напруга місцевого освітлення не повинна перевищувати 42 В, а в переносних електроламп - 12 Вольт.

2.4.Перед початком роботи на вантажопідіймальному обладнанні (талі) перевірити їхню справність і переконатися у надійності гальма, строп і ланцюга піднявши вантаж на невелику висоту. Зміцнювати талі тільки після дозволу механіка чи бригадира.

2.5.Робочий інструмент і деталі розташувати в зручному і безпечному для користування порядку, переконатися в тому, що робочий інструмент, пристосування й засоби індивідуального захисту справні і відповідають вимогам охорони праці.

2.6.При ремонті чи технічному обслуговуванні автомобіля вивісити на рульове колесо табличку:"Двигун не запускати. Працюють люди."

2.7.Якщо ремонтні роботи виконуються поблизу електричних проводів і електроустановок, виключити подачу струму на час роботи.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 221 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...