Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Екіпажі повітряних суден та їх повноваження



Екіпаж повітряного судна - це особи авіаційного персоналу яким у встановленому порядку доручено виконання псиних обов'язків з управління та обслуговування повітряного судна під час виконання польоту.

Екіпаж повітряного судна складається з:

командира;

інших осіб льотного екіпажу

обслуговуючого персоналу.

Усі члени екіпажу віднесені до льотного складу. При виконанні польотного завдання кожний член екіпажу має право відмовитися від його виконання, якщо, на його розсуд, є аргументований сумнів щодо благополучного завершення польоту.

Експлуатант повітряного судна зобов'язаний відшкодувати заподіяні життю та здоров'ю пасажирів і членів екіпажу збитки, що настали внаслідок авіаційної пригоди у зв'язку з виконанням його службових обов'язків.

Екіпаж повітряного судна складається з командира, інших осіб льотного та кабінного екіпажу.

Член льотного екіпажу — це особа, що має відповідне свідоцтво та на яку покладено обов’язки, пов’язані з керуванням повітряним судном протягом службового польотного часу.

Член кабінного екіпажу — це особа, яка в інтересах безпеки пасажирів виконує обов’язки, що доручаються їй експлуатантом або командиром повітряного судна, але не є членом льотного екіпажу.

Усі члени екіпажу належать до льотного складу.

Мінімальна чисельність складу екіпажу повітряного судна встановлюється керівництвом з льотної експлуатації конкретного типу повітряного судна.

Кожний член екіпажу має право відмовитися від виконання польоту, якщо, на його думку, є аргументовані сумніви щодо його успішного завершення.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 561 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...