Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема № 12. Кримiналiстичне дослідження мікрооб’єктів і запахових слідів



Практичне заняття: Мікрооб’єкти і мікросліди: поняття, значення і класифікація. Техніко-криміналістичні засоби і прийоми виявлення, фіксації, вилучення та дослідження мікрослідів.

Поняття і наукові засади криміналістичної одорології. Завдання і можливості використання запахових слідів людини в розкритті та розслідуванні злочинів.

Навчальна мета заняття:

Під час заняття студенти повинні отримати знання про поняття речовин і матеріалів як джерела інформації про злочинця и обставини події, характеристика об’єктів. Мікрооб’єкти і мікросліди: поняття, значення і класифікація. Техніко-криміналістичні засоби і прийоми виявлення, фіксації, вилучення та дослідження мікрослідів.

Поняття і наукові засади криміналістичної одорології. Завдання і можливості використання запахових слідів людини в розкритті та розслідуванні злочинів. Основні засоби збору і консервації запаху людини. Застосування собак-детекторів для розшуку і встановлення підозрюваних.

Час проведення 2 години.

Місце проведення спеціалізована навчальна аудиторія

Навчальні питання:

1. Поняття речовин і матеріалів як джерела інформації про злочинця и обставини події, характеристика об’єктів.

2. Мікрооб’єкти і мікросліди: поняття, значення і класифікація. Техніко-криміналістичні засоби і прийоми виявлення, фіксації, вилучення та дослідження мікрослідів.

3. Поняття і наукові засади криміналістичної одорології.

4. Завдання і можливості використання запахових слідів людини в розкритті та розслідуванні злочинів.

5. Основні засоби збору і консервації запаху людини. Застосування собак-детекторів для розшуку і встановлення підозрюваних.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 541 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...