Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Перелік завдань та вихідні дані



Завдання 1. На підставі нормативних актів, які наведені в списку літератури, скласти блок-схему керування охороною здоров’я і фармацевтичною діяльністю в Україні. Вказати обов’язки і права відповідальних служб, що відповідають за фармацевтичну діяльність, їх підпорядкованість і зв’язок. (Для всіх варіантів завдання однакове).

Завдання 2. На підставі даних про базову аптеку скласти організаційну структуру, штат і функції відділів аптеки згідно таблиці 1.

Таблиця 1

№ з/п Відділи аптеки Дрібно-роздрібна мережа
1. Рецептурно-виробничий відділ (РВВ), відділ запасів (ВЗ), відділ готових лікарських засобів (ВГЛЗ), відділ без рецептурного відпуску (ВБРВ)   -
2. РВВ, ВЗ, ВБРВ 2 аптечних пункти
3. РВВ+ВЗ; ВБРВ 1 аптечний пункт
4. ВЗ, ВГЛЗ+ВБРВ -
5. РВВ+ВЗ; ВГЛЗ+ВБРВ 3 аптечних пункти
6. РВВ+ВЗ; ВГЛЗ; ВБРВ 1 аптечний пункт
7. РВВ, ВЗ, ВБРВ 3 аптечних пункти
8. ВГЛЗ; ВБРВ 4 аптечних пункти
9. РВВ, ВЗ, ВГЛЗ, ВБРВ 1 аптечний пункт
10. РВВ+ВЗ; ВБРВ 3 аптечних пункти

Схема організаційної структури аптеки

(навести)

Завдання 3. Для кожної з посад працівників аптеки, вказати матеріальну відповідальність. При виконанні завдання скористатися даними завдання 2 та заповнити таблицю 2 відповідно до свого пункту.

Таблиця 2





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 267 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...