Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 1. Згідно з бізнес-планом, що розроблюється, у центрі Києва, у старовинному особняку планується відкрити кавовий клуб «Інкогніто»



Згідно з бізнес-планом, що розроблюється, у центрі Києва, у старовинному особняку планується відкрити кавовий клуб «Інкогніто». У приміщенні буде проведено перепланування та оздоблення з використанням натуральних тканин і ручного розпису.

Специфіка кавового клубу «Інкогніто» припускає, що підприємство буде закритим, відвідування тільки для власників клубних карт. Ціни на послуги клубу будуть підтримуватися на високому рівні, виходячи з того, що підприємство пропонує ексклюзивну послугу, так як це перший кавовий клуб у Києві. Послуги, що надаються підприємством, включають продаж клубних карт, організацію харчування і обслуговування членів клубу, проведення дозвільних заходів - організацію і обслуговування закритих вечірок. У клубі будуть грати живу музику, а раз на тиждень будуть влаштовуватися виступи зірок шоу-бізнесу.

Для клієнтів пропонується величезний асортимент кави та напоїв на основі кави. Багато рецептів приготування кавових напоїв були розроблені спеціально для цього клубу. До кожного виду кави клієнтам буде пропонуватися вишуканий десерт. Крім кави, відвідувачам буде представлено широкий вибір алкогольної продукції, яка також буде використовуватися для приготування кавових напоїв.

Необхідно: 1) визначити цінову стратегію та метод ціноутворення для даного підприємства; 2) визначити психологічний портрет потенційного споживача; 3) визначити критерії вибору респондентів; 4) розробити методи опитування респондентів.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 143 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...