Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до виконання контрольної роботи



До виконання письмової роботи студенти повинні підходити творчо, виявляти самостійність у висвітленні питань завдання, не допускаючи послідовного переписування прочитаних книг, особливо навчальних посібників.

Мета контрольної роботи - закріплення та контроль знань, які набули студенти в процесі самостійного вивчення навчального матеріалу, а також виявлення їх уміння використовувати на практиці навички самооцінки сучасного стану та перспектив розвитку туристичної галузі, формулювання бізнес-ідеї та економічне обґрунтування її за допомогою розробленого бізнес-плану.

Перш ніж почати виконувати контрольну роботу, необхідно ознайомитись з відповідними розділами програми дисципліни «Управління проектами в туризмі», підібрати рекомендовану програмою літературу, уважно вивчити її.

Якщо в процесі вивчення навчального матеріалу і виконання контрольної роботи виникнуть труднощі, доцільно звернутися за консультацією на кафедру економіки та управління туризмом. При цьому необхідно чітко сформулювати питання, які виникли при вивченні літератури або при виконанні контрольної роботи.

Контрольна робота складається з двох теоретичних питань та двох практичних завдань. Завдання для контрольної роботи складені в 10 варіантах. Варіант контрольної роботи відповідає номеру студента в списку групи.

При виконанні контрольної роботи необхідно керуватися такими вимогами:

1. На початку роботи треба вказати номер варіанта завдання.

2. Теоретичні питання повинні бути викладені по суті, чітко і стисло. Цифровий матеріал, а також цитати повинні мати посилання на джерело (автора, назву книги або журналу, місця видання, року видання). Перед відповіддю на кожне питання необхідно його сформулювати.

3. Практичні завдання, за якими будуть дані відповіді без розгорнутих розрахунків, пояснень і економічних висновків, вважаються нерозв'язаними.

4. Контрольна робота повинна бути оформлена акуратно, написана розбірливо, без виправлень і скорочень, за винятком загальноприйнятих. Статистичні таблиці повинні бути побудовані відповідно до вимог оформлення таблиць.

5. Сторінки повинні бути пронумеровані, залишені поля для зауважень викладача-рецензента.

6. Наприкінці контрольної роботи наводиться список використаної літератури (автор, назва, видавництво, рік видання), підпис студента і дата виконання роботи.

7. Контрольна робота, виконана з неправильного варіанта, повертається студентові не зарахованою без перевірки.

8. Виконана контрольна робота повинна бути здана на кафедру не пізніше ніж за два тижня до початку екзаменаційної сесії. Готова контрольна реєструється у журналі обліку контрольних робіт.

9. Належним чином оформлена та вчасно здана контрольна робота з ґрунтовно викладеним питанням оцінюється викладачем «зараховано». В разі наявності зауважень студент повинен доробити контрольну роботу та у триденний термін надати її на кафедру. За тиждень до початку сесії студент має впевнитися, що контрольну роботу зараховано викладачем, студента допущено до складання іспиту.

8. Зараховану роботу студент повинен подати екзаменатору під час складання іспиту.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 198 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...