Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методи контролю знань студентів



Поточний контроль здійснюється на лекційних заняттях. Форми перевірки визначаються залежно від виду, характеру, складності завдання, що виконується студентами, рівня підготовленості студентів, готовності до плідної праці і т.д. Найбільш розповсюдженими варіантами контролю є: обговорення теоретичних питань, виконаних завдань самостійної роботи, дискусії щодо них; вирішення тестових завдань, із застосуванням положень нормативно-правових актів.

Підсумковий контроль. Вивчення курсу «Договірне право» завершується проведенням підсумкового контролю – складанням заліку. Залік проводиться у письмовій формі шляхом відповіді на одне теоретичне запитання та вирішення тестів. Усі питання, які включено до письмової роботи, охоплюються робочою програмою курсу «Договірне право». Для виконання письмової роботи студенту надається час для підготовки (не менше 45 хв.).

Самостійна робота по курсу «Договірне право» виконується відповідно до програми навчальної дисципліни «Договірне право».

Максимальна кількість балів, яку студент може отримати за вивчення курсу, складає 100 балів.

Кількість балів, отриманих студентами за весь курс – це сума балів за підсумками вивчення кожного модулю, виконанням всіх видів контролю, а також виконанням самостійної роботи. Вона визначається за формою:

Сума балів за весь курс: М1 + М2 + бали за СРС + бали за залік.

Рейтинг формується за кількістю балів, отриманих при виконанні всіх видів контролю або видів робіт по кожному модулю. Студент, який з поважної причини (за наявності документа, що вказує причину пропуску) пропустив будь-який вид контролю, може виконати індивідуальне завдання по відповідній темі, а також зобов'язаний відпрацювати цю тему під керівництвом викладача за розкладом його консультацій.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 216 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...