Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Виправлення



КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

НА ОСНОВІ РЕЦЕНЗІЙ

Отримавши від рецензента перевірену контрольну роботу уважно прочитайте рецензію, ознайомтесь із зауваженнями рецензента та проаналізуйте підкреслені в роботі помилки. Користуючись вказівками рецензента, опрацюйте ще раз учбовий матеріал. Всі речення, в яких були виявлені орфографічні чи граматичні помилки, або неточності перекладу, перепишіть начисто у виправленому вигляді після даної контрольної роботи в цьому ж зошиті.

Тільки після того, як будуть виконані всі вказівки рецензента і виправлені всі помилки, можна приступати до вивчення матеріалу наступного контрольного завдання та його виконання.

Прорецензовані контрольні роботи є учбовими документами, які необхідно зберігати; пам’ятайте про те, що під час заліку чи екзамену проводиться перевірка засвоєння матеріалу, який увійшов до контрольних робіт.

КОНСУЛЬТАЦІЇ

Студент завжди може отримати на кафедрі іноземних мов консультацію з англійської мови, а саме:

а) що саме викликає труднощі при виконанні даної вправи;

б) який розділ граматики незрозумілий;

в) які формулювання, правила та пояснення не ясні;

г) які речення в тексті викликають труднощі при перекладі.

КОНТРОЛЬНІ ЗАВДАННЯ

КОНТРОЛЬНЕ ЗАВДАННЯ №1

Щоб вірно виконати контрольне завдання №1, необхідно засвоїти наступні розділи з курсу англійської граматики:





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 201 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...