Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета та завдання навчальної дисципліни. 1.1. Метою викладання навчальної дисципліни «Антикризове управління діяльністю підприємства» є надання знань з антикризового управління діяльністю



1.1. Метою викладання навчальної дисципліни «Антикризове управління діяльністю підприємства» є надання знань з антикризового управління діяльністю підприємства.

1.2. Основними завданнями вивчення дисципліни «Антикризове управління діяльністю підприємства» є вивчення теоретичних основ антикризового управління; опрацювання нормативної бази з питань неплатоспроможності, банкрутства, злиття та поглинання підприємств; визначення причин виникнення кризових явищ на підприємствах; побудова системи управління підприємством з можливістю ранньої діагностики та недопущенням кризових явищ; формування навичок кількісної оцінки та прогнозування кризового стану на підприємстві; формування навичок створення антикризової команди; формування навичок управління підприємством в умовах кризового стану; розробка стратегій подолання кризових явищ та кризового стану на підприємстві.

1.3. Згідно з вимогами освітньо-професійної програми студенти повинні володіти наступними компетенціями:

Інструментальними: здатність отримувати з різних джерел та аналізувати, систематизувати інформацію з базових питань програмного матеріалу навчальної дисципліни; здатність до самостійного поповнення і оновлення своїх знань з актуальних питань оцінки зовнішнього середовища та нормативного регулювання діяльності підприємств; здатність ефективно організовувати свій час при вивченні програмного матеріалу дисципліни.

Міжособистісними: здатність здійснювати ефективні міжособистісні комунікації; здатність створювати та працювати в антикризовій команді підприємства; здатність здійснювати управління стратегічними змінами та знаходити вирішення конфліктних ситуацій в цьому процесі.

Системними: здатність застосовувати знання з питань антикризового управління у процесі діяльності підприємств.

Спеціальними: здатність до набуття навичок практичного застосування методологічного апарату дисципліни; здатність застосовувати теоретичні знання щодо впровадження системи антикризового управління діяльністю підприємства; здатність отримувати та аналізувати інформацію про діяльність підприємства в розрізі антикризового управління; здатність здійснювати кількісну та якісну оцінку конкурентного та фінансового положення підприємства; вміння вирішувати практичні задачі, пов’язані з управлінням підприємством в умовах кризового стану; здатність до оволодіння навичками аналітичного обґрунтування прийнятих антикризових рішень; здатність до комплексної розробки системи антикризового управління та її впровадження на підприємстві.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 170 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...