Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Адача 2



С. у своєму домі під час сварки та бійки вбив ножем Г. Дружина почала дорікати йому на невитриманість. Знову розлютившись від докорів С. ударом ножа вбив і свою дружину. Як потрібно кваліфікувати дії С.?

Варiант 18

Завдання

Кримінально-правова характеристика створення злочинної організації (ст. 255 КК).

Задача 1

К. посварився з Б. і почав його бити. Коли Б. впав, К. підняв камінь і кинув його на голову останнього. Вважаючи що той мертвий, К. облив тіло бензином і підпалив. Судово-медична експертиза встановила, що Б. від побоїв тільки втратив свідомість, а причиною смерті стали чисельні опіки. Тілесні ушкодження, які наніс К. відносяться до категорії легких, що потягли короткочасний розлад здоров’я. Як кваліфікувати дії К.?

Адача 2

М. запросив до себе додому 19-річну дівчину Щ. і погрожуючи фізичною розправою вступив з нею в статеві стосунки. Щоб сусіди не чули криків на допомогу він заткнув дівчині рота кляпом. Внаслідок асфіксії Щ. померла. Як потрібно кваліфікувати дії М.?

Варiант 19

Завдання

Кримінально-правова характеристика використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів (ст. 306 КК).

Задача 1

П. вчинив зґвалтування малолітньої особи, помиляючись щодо віку особи, вважаючи, що особа є неповнолітньою, хоча при цьому допускав можливість, що особі й не виповнилося 14 років. Кваліфікуйте дії П.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 575 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...