Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіант 5



Завдання

Кримінально-правова характеристика контрабанди (ст. 201 КК).

Задача 1

Б., на ґрунті неприязних стосунків, під час сварки, бажаючи настання смерті С., завдав йому удар ножем в ліву частину грудної клітки, заподіявши при цьому тяжкі тілесні ушкодження. Як слід кваліфікувати дії Б.?

Задача 2

А. придбав придатний для стрільби пістолет з набоями і вечором того ж дня, погрожуючи пістолетом, намагався заволодіти майном К., але останній обеззброїв нападника і доставив до міліції. Як слід кваліфікувати дії А.?

Варiант 6

Завдання

Кримінально-правова характеристика побоїв і мордування (ст. 126 КК).

Задача 1

В. за допомогою відмички намагався проникнути в квартиру Л., але не зміг відкрити замок. Тоді він пішов з місця злочину, взяв монтировку, повернувся на місце злочину, зламав двері і вчинив крадіжку майна Л. Як слід кваліфікувати дії В.?

Адача 2

Г. з метою розправи над М. вистрілив у нього з вогнепальної зброї, яку зберігав незаконно. При цьому він припускав як настання смерті потерпілого, так і заподіяння йому тяжких тілесних ушкоджень, але заподіяв лише легкі тілесні ушкодження. Як слід кваліфікувати дії Г.?

Варiант 7

Завдання

Кримінально-правова характеристика протидії законнійгосподарськійдіяльності (ст. 206 КК).

Задача 1

Е., бажаючи вбити З. та Ю., здійснив озброєний напад на потерпілих, внаслідок чого З. було вбито, а Ю. отримав тяжкі тілесні ушкодження. Як слід кваліфікувати дії Е.?

Задача 2

Член організованої групи А. попередив керівника цієї групи Ц., що сам, без участі інших осіб, вчинить вбивство з корисливих мотивів і невдовзі такий злочин вчинив. Як слід кваліфікувати діяння А. і Ц.?





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 802 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...