Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мармити секційні модульовані мсесм-50 і мсесм-110



Ці мармити мають аналогічну конструкцію і відрізняється габаритами, кількістю, формою і місткістю мармитниць і потужністю електронагрівачів.

На мармитах МСЕСМ-50К і МСЕСМ-110К встановлюються мармитниці, що мають циліндричну форму.

1 - електронагрівач трубчастий шафи; 2 - основа; 3 - шафа теплова; 4 - облицювання; 5 - труба зливна; 6 - електронагрівач трубчастий парогенератора; 7 - парогенератор; 8 - поплавковий пристрій; 9 - стіл-піддон; 10 - мармитниці; 11 - вставка; 12 - перемикач; 13 - панель управління; 14 - дверці шафи; 15 - полиця; 16 - болт заземлення; 17 - ніжка.

Конструкція мармиту безкаркасна. Облицювання 4 прикріплені до зварної основи 2, встановленій на регульованих по висоті ніжках 17. Зверху мармит накритий столом-піддоном 9 і вставкою 11 з штампованими гніздами під мармитниці 10.

В нижній частині мармиту змонтована теплова шафа 3, що обігрівається трубчастими електронагрівачами 1 і яка закривається з боку обслуговуючого персоналу дверцями 14. Всередині шафи встановлені полиці 15. Включення електронагрівачів і регулювання температури в тепловій шафі здійснюються чотирьохпозиційним перемикачем ТПКП.

Мармитниці обігріваються парою, що поступає з парогенератора 7. Конденсат з парового піддону повертається в парогенератор.

В парогенераторі змонтовані трубчастий електронагрівач 6 і поплавковий пристрій 8, що регулює рівень води в парогенераторі. В разі підняття рівня води вище встановленого надлишок її іде через трубу переливання в каналізацію.

Захист електронагрівача парогенератора від "сухого ходу" здійснюється за допомогою реле тиску РД-4, яке спрацьовує при зниженні тиску у водопровідній мережі нижче передбаченого, відключаючи електронагрівач.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 1370 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...