Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

МСЭ-80, МСЭ-80К, МСЭ-110 і МСЭ-110К



Мармити мають однаковий устрій і відрізняється один від одного кількістю мармитниць, їх формою і місткістю. На мармитах МСЭ-80К і МСЭ-110К встановлюються мармитниці циліндричної форми.


1 - основа; 2 - облицювання; 3 - електронагрівач трубчастий парогенератора; 4 - піддон паровий; 5 - полиця для тарілок; 6 - стіл; 7 - мармитниці; 8 - парогенератор; 9 - дверці; 10 - вентиль водяний; 11 - трубопровід для води; 12 - болт заземлення; 13 - труба зливна; 14 - електронагрівач трубчастий шафи; 15 - шафа теплова; 16 - ніжка.

Конструкція мармиту безкаркасна. До зварної основи 1 прикріплені облицювання 2. Згори мармит накритий столом 6, в гнізда якого вставлені мармитниці 7 і кріпиться полиця 5 для тарілок.

У верхній частині мармиту змонтований паровий піддон 4 з парогенератором 8, а в нижній - теплова шафа 15, що обігрівається трьома електронагрівачами 14. Конструкція піддону і парогенератора поєднана. У корпусі парогенератора укріплені трубчастий електронагрівач 3 і поплавковий механізм, який забезпечує постійний рівень води в парогенераторі.

Захист ТЕНа парогенератора від "сухого ходу" здійснюється за допомогою реле тиску РД-4, яке спрацьовує при зниженні тиску води у водопровідній мережі, відключаючи нагрівач. Мармитниці обігріваються парою, що поступає в паровий піддон з парогенератора.

Теплова шафа закривається двома розсувними знімними дверцями 9 і має всередині одну полицю. Температура в шафі підтримується автоматично за допомогою терморегулятора ТР-5, термобаллон якого поміщений над полицею шафи.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 2421 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...