Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Машини для формування котлет



У столових військових частин застосовуються котлетоформовочні машини МФК-2240 і АК2М-40. Ці машини призначені для дозування і формування котлет і биточків з м'ясного та рибного фаршів. Крім того, на них можна проводити дозування і формування овочевих, круп'яних, а також сирних напівфабрикатів. Вони мають однакову конструкцію і відрізняються лише передавальним механізмом. Камерою для формування напівфабрикату служать круглі гнізда формуючого столу, який безупинно обертається. Робочими інструментами є поршні, що знаходяться у гніздах формуючого стола і здійснюючі в них зворотно-поступальний рух. За рахунок зміни об’єму гнізд проводиться формування і порціювання котлет. Для завантаження фаршу є циліндричний бункер. Формуючий стіл, який обертається, по черзі підводить гнізда з поршнями під бункер із сухарями, бункер з котлетною масою і до скидача. Знаходячись під бункером із сухарями, поршень гнізда частково опускається вниз, а потрапивши під вікно дна завантажувального бункера, повністю опускається на задану глибину. Відповідно в гніздо потрапляє спочатку тонкий шар панірування, а потім фарш. Величина опускання поршня регулюється спеціальним гвинтом. При виході заповненого гнізда з-під дна завантажувального бункера поршень рухається нагору і з готовим напівфабрикатом піднімається до рівня верхньої площини стола. Піднятий виріб зіштовхується скидачем на похилий лоток.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 828 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...