Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Contents. Business English for hotel industry



СТРИЙСЬКИЙ КОЛЕДЖ

ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

BUSINESS ENGLISH FOR HOTEL INDUSTRY

(ДІЛОВА АНГЛІЙСЬКА ДЛЯ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ)

Посібник «Ділова англійська для готельного бізнесу»

Автор:

Кедик С.Я. – викладач вищої категорії, методист Стрийського коледжу ЛНАУ

Рецензент:

Семко Н.М. – кандидат філологічних наук, доцент кафедри іноземних мов ЛНАУ

Посібник розраховано на студентів ІІ курсів спеціальності «Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах» вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації.

В підручнику зібрані розмовні теми, діалоги, лексичні вправи, тексти по спеціальності. Посібник розвиває навички читання, діалогічного та монологічного мовлення, допомагає вживати вирази ділового мовлення в реальних функціональних ситуаціях, зв’язаних з різними сферами роботи в індустрії гостинності.

Посібник складено на підставі програми, затвердженої Управлінням вищих навчальних закладів України.

Комп’ютерний набір: Світлана Кедик

ВСТУП

Даний посібник розрахований на студентів ІІ курсів спеціальності «Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах» і орієнтований на вимоги Типової програми з іноземної мови для немовних спеціальностей вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації.

Мета посібника – закласти основи навичок усного мовлення, читання та перекладу текстів середньої складності, що базуються на темах, які закладені в програмі.

Структура посібника:посібник складається з 5 розділів. У кожному розділі є ситуативні вирази, тексти для читання та перекладу, діалоги, тестові завдання. Закріплення лексичного матеріалу, що подані у виразах і текстах, забезпечується виконанням вправ та тестів до теми. В додатках подані фахові тексти для читання та письмового перекладу, а також список скорочень, що вживаються в міжнародному готельному менеджменті.

Цікавий пізнавальний інформативний матеріал допоможе забезпечити комунікативну орієнтацію посібника. Наблизити словниковий запас та навички усного мовлення до живого спілкування – одне з найважливіших завдань посібника.

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Матеріали навчального посібника з англійської мови розраховані на студентів вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації.

Мета навчального посібника – систематизувати знання з англійської мови по даних темах.

Основні завдання посібника:

- активізувати знання лексичного матеріалу до тем;

- розвивати у студентів навички та вміння діалогічного та монологічного мовлення, читання та виконання тестових завдань;

- навчити студентів усного та письмового спілкування в типових мовних ситуаціях;

- навчити читати та аналізувати тексти по темах, будувати діалоги в типових ситуаціях.

CONTENTS





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 556 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...