Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розпочати підготовку до проведення Установчих Національних Зборів України



В умовах, коли низи вже не можуть жити по-старому, а верхи – по-новому, Установчі Національні Збори України – це єдиний спосіб, у який чинний антиукраїнський окупаційний режим зможе передати владу Народним Радам як повноважним представникам територіальних громад й уникнути збройного повстання Українського Народу проти свавільного панування олігархів у нашій Батьківщині.

Установчі Національні Збори України встановлять основний спосіб державотворення й запровадження Української Національної Ідеї на велику (тисячолітню) перспективу. Це - шлях до оформлення нового державного й суспільного устрою на правовій основі.

Для цього необхідне невпинне роз'яснення масам, що Народні Ради, як органи територіальних громад (спираючись на ст. 5 Конституції України), є єдино можливою формою народовладдя і що саме тому нашим завданням, поки деякі наші побратими піддаються впливу олігархії, може бути терпляче, систематичне, наполегливе роз'яснення справжнього стану речей.

3. Продовжити роботу над проектом Народної Конституції України основою якої є традиції Київської Русі, Козацької Держави, Конституції Пилипа Орлика та наступних послідовників народовладдя.

4. Продовжити роботу над воєнною доктриною України й відновленням ядерного статусу України як основної зброї стримування в умовах змови світової олігархії у питанні перерозподілу українських територій й непрацездатності Будапештського меморандуму:

4.1. Підготовка позовів до міжнародного суду на США, Великобританію, РФ й Францію (що до них долучилася) як сторін, що не дотримались взятих на себе зобов’язань щодо "їх зобов'язання утримуватися від загрози силою чи її використання проти територіальної цілісності чи політичної незалежності України, і що ніяка їхня зброя ніколи не буде використовуватися проти України".





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 120 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...