Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Комплексного вступного іспиту



Вступ

Методичні вказівки для підготовки до складання комплексного вступного іспиту з англійської мови до магістратури являють собою допоміжний матеріал, який може бути використано під час або після практичного курсу іноземної мови. Метою методичних вказівок є допомога студентам при підготовці вступних іспитів до магістратури, шляхом надання їм зразків тестів для перевірки своїх умінь і навичок, набутих в курсі іноземної мови в рамках отримання ступеня бакалавра.

Дані методичні вказівки для підготовки до складання комплексного вступного іспиту з англійської мови до магістратури призначаються, в основному, для позааудиторної роботи зі студентами, які навчаються на факультетах КІТ, БФ, ЕК і ЕІМ, а також зі студентами споріднених спеціальностей. Посібник укладено з урахуванням відмінностей у професійній підготовці майбутніх фахівців. Зміст першої частини посібника присвячено економічним та бізнес спеціальностям, відповідно другої частини – комп'ютерним спеціальностям.

Завдання даних методичних вказівок націлені на забезпечення розвитку стійких навичок і умінь при роботі зі складними тестами, тому вини можуть використовуватися при навчанні студентів правилам граматики, лексики, а також у роботі з текстами за фахом. Лексичне наповнення тестів забезпечує засвоєння необхідної на даному етапі лексики. У свою чергу, граматичні структури тестів сприяють не тільки повторенню вже відомих студентам конструкцій, а й дають їм можливість ознайомитися і попрацювати з новими для них граматичними явищами.

Не менш важливою метою даних методичних вказівок є перевірка навичок роботи студентів з текстами, що містять професійну інформацію. Структура тестів передбачає роботу з перевірки навичок та вмінь аналізувати текстові структури, що забезпечується наявністю післятекстових завдань, які допомагають організувати позааудиторну роботу з перевірки рівня знань та умінь студентів, заповнюючи тим самим прогалини, можливі у найменш підготовлених студентів. Крім цього, завдання, подані після текстів, що підлягають анотуванню, спрямовані на формування навичок компресії інформації. Така побудова завдань забезпечує найбільш повну і якісну перевірку знань і умінь студентів, що складають відповідний іспит.


ПРОГРАМА

КОМПЛЕКСНОГО ВСТУПНОГО ІСПИТУ

З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПРИ ПРИЙОМІ НА НАВЧАННЯ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬО-КВАЛІФІКАЦІЙНОГО РІВНЯ «МАГІСТР»





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 187 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...