Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Поняття папки



Папка (каталог)це спеціальний файл, у якому зберігаються імена файлів та каталогів, вкладених в даний каталог, відомості про їх розмір, властивості і т.п.

Для зручності збереження інформації і доступу до неї папки упорядковуються в деяку структуру. Ця структура створюється за принципом підпорядкування або ієрархії. Підпорядкованість означає взаємне розташування папок. Тобто, папки можуть бути вкладеними одна в одну: у складі папки може бути ще одна папка, так звана підпапка – папка більш низького рівня. Вищестоящу папку прийнято називати батьківською папкою. Папка самого високого рівня називають кореневою. Саме вміст диска утворює коренева папка. З кореневої папки можна перейти до папки першого рівня, із них – до папок другого рівня і т.п.

Ієрархічну (впорядковану) структуру папок пояснимо на основі малюнку 2.

Малюнок 2. Ієрархічна структура папок логічного лиска С:




Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 454 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...