Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Місце проведення:шкільний коридор, майданчик



Підготовка до гри. Гравці встають по три, один за іншим, обличчям до центру, гравець, який водить - в центрі. Перші в трійках - «шишки», другі - «жолуді», треті - «горіхи».

Опис гри. За сигналом гравець, який водить, вимовляє будь-яку з трьох назв, даних учасникам гри. Припустимо, «Горіхи!». Всі граючі, названі «горіхами», повинні помінятися місцями. Той, який водить, прагне встати на будь-яке місце, що звільнилося. Якщо йому це вдається, то гравець, що залишився без місця, стає тим, який водить, а хто водив - «горіхом». Якщо той, який водить скаже «Жолуді!» - міняються місцями хто стоїть другими в трійках, а якщо «Шишки!» - хто стоїть першими в трійках. Можна одночасно викрикнути дві назви або навіть три. І всі названі повинні поміняти свої місця. Перемагають гравці, які жодного разу не були тими, які водять або були ними менше число раз.

У великому приміщенні можна кожну трійку побудувати не в колону по три, а в кола з 3 чоловік і розмістити їх по всьому майданчику.

Правила гри. 1. Гравець, який водить, кожного разу приймає назву того, чиє місце він зайняв. 2. Викликані гравці повинні обов'язково помінятися місцями, гравець, який не змінив місце, стає тим, який водить. 3. Той хто водить, викликаючи гравців, повинен знаходитися в центрі, щоб його добре всі чули.

«Птахи і клітка»





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 472 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...