Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Для студентів усіх напряму підготовки



6.051701 «Харчові технології та інженерія»

Дніпропетровськ


Навчальний посібник щодо організації самостійної роботи студентів з дисципліни «Екологія».

Автор: Т.О. Шевцова. – Д.: Дніпропетровський транспортно-економічний коледж, 2014.- 52 с.

Рецензент____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Навчальний посібник схвалено

на засіданні предметної комісії «Природничих дисциплін і ТХ»

Протокол № 4 від 21. 11. 2014 року

Голова ПК _________ Т.О.Шевцова

Навчальний посібник призначений для використання викладачами та студентами при організації та виконанні самостійної роботи студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» з екології. Реалізується методика активізації пізнавальної діяльності студентів притягнення до опрацювання зрозумілих теоретичних питань, послідовний перехід до аналізу і застосування теоретичних знань у поясненні проблемних питань, пов’язаних із сферою професійних інтересів, особистим життям, під час виконання завдань – досліджень (завдання позначені *).

Структура та зміст підпорядковані навчальній програмі дисципліни, змістовні модулі якої визначені в освітньо-професійній програмі.

Надаються організаційно-методичні карти самостійної роботи студента з кожної теми; завдання різного рівня складності, альтернативні завдання; алгоритм самостійної діяльності; критерії оцінювання знань; список літератури.

Навчальний матеріал підібраний та поданий у вигляді, що забезпечує засвоєння з максимальною швидкістю. Перевагою наданих методичних матеріалів є інтегрований підхід, встановлення між предметних зв’язків, між екологією, особистим життєвим досвідом та майбутньою професійною діяльністю, для формування визначених ОКХ спеціальності «Виробництво харчової продукції» компетенції у студентів.






Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 213 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...