Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Характеристика заповнення ІІ розділу пасиву «Зобов’язання» форми №1 «Баланс» за 2014 р



Показник Код рядка Характеристика рядка Залишок (сальдо) за рахунками (субрахунками)
       
Кредиторська заборгованість   Відображається сума кредиторської заборгованості установи. Сума рядка утворюється з таких рядків: 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428, 429 р. 421+р. 429
Розрахунки з постачальниками, підрядниками за товари, роботи й послуги   Відображається кредиторська заборгованість розпорядника бюджетних коштів за отримані товари, роботи і послуги перед постачальниками та підрядниками КС рахунків № 63, 67
Розрахунки за іншими операціями   Відображаються суми кредиторської заборгованості за всіма іншими операціями розпорядника бюджетних коштів, що не ввійшли до рядків 421 - 428, у т. ч. суми заборгованості за розрахунками з працівниками за товари, продані в кредит торговельними організаціями, за заробітною платою з безготівкового перерахування на особистий вклад працівника в установу банку, з утримання членських профспілкових внесків, за виконавчими листами та іншими документами, за розрахунками з виплати довічного утримання суддів, пільг, субсидій, допомоги і компенсацій, у т. ч. громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, іншими виплатами, а також з допомоги у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, що здійснюється за рахунок коштів Фонду соціального страхування на випадок тимчасової втрати працездатності; за видатками на централізовані заходи відповідно до програмних документів економічного та соціального розвитку, державних цільових програм, за розрахунками з програм, пов’язаних з виконанням загальнодержавних заходів, затверджених у встановленому порядку, та з депонентами КС субрахунків № 651, 642, 661

Розділ III «Доходи» у квартальній фінансовій звітності призначений для відображення всіх надходжень установи, які вона отримує на виконання кошторису. Залежно від джерел утворення доходів у формах фінансової звітності вони відображаються при фактичному надходженні коштів або при нарахуванні доходу за надані послуги.

У річній фінансовій звітності розділ III «Доходи» не заповнюється у зв’язку з тим, що усі доходи розпорядника бюджетних коштів (Здолбунівської ЗОШ І ступеня № 7), отримані на виконання кошторису, підсумковими оборотами в кінці звітного року списуються на результати виконання кошторису за звітний період.

Сума Пасиву (рядок 470) складається із сум рядків: 330, 340, 350, 360, 370, 380, 390, 400,410, 420, 430, 440, 450, 460.

2.4. Розкриття інформації у Звіті про результати фінансової діяльності

Звіт про результати фінансової діяльності (форма № 9д, № 9м) складається в Здолбунівській ЗОШ І ступеня № 7 Здолбунівської районної ради Рівненської області з метою відображення результату фінансової діяльності установи за звітний рік (додатоки 14, 23).

Усі доходи й видатки загального і спеціального фондів завершальними оборотами наприкінці року списують на результати виконання кошторису.

Результат фінансової діяльності установи що досліджується визначається шляхом проведення підсумкових оборотів щодо списання доходів та видатків за звітний рік.

Необхідність здійснення річних підсумкових оборотів обумовлена тим, що кошторис установи складається на рік, який збігається з бюджетним роком, а в наступному році фінансування установи проводиться з нового бюджету.

Докладніше, про порядок здійснення річних підсумкових оборотів щодо списання доходів та видатків Здолбунівської ЗОШ І ступеня № 7 див. табл.2.6.

Таблиця 2.6





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 161 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...