Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Програмування. Програмісти створюють програми для ОС з використанням Java, C/C++, що дозволяє використовувати весь функціонал операційної системи



Програмісти створюють програми для ОС з використанням Java, C/C++, що дозволяє використовувати весь функціонал операційної системи. Програми будуються так, щоб легко було використовувати основні системні компоненти і використовувати власноруч створені компоненти, що входять до складу архітектури Android OS.

108 Особливості операційної системи WindowsPhone.

Windows Phone (кодова назва «Photon») — велике оновлення Windows Mobile, вихід якого запланований на перше півріччя 2010 року. Дана система є повністю новою, з повністю новим інтерфейсом і — вперше — з інтеграцією сервісів Microsoft Xbox Live і Zune. Презентація системи відбулася в рамках заходу Mobile World Congress, що проходить у Барселоні. «Сьогодні ми з гордістю представляємо світу мобільну платформу нового покоління, — заявив головний виконавчий директор Microsoft Стів Баллмер. — Серед безлічі одноманітних телефонів і мобільних пристроїв, представлених на глобальному ринку, наша розробка дійсно буде виділятися. Windows Phone Series стане тим поворотним моментом, який змінить уявлення про мобільний телефон». Windows Phone має новий домашній екран: тут більше немає статичних іконок — усі вони замінені на так звані «живі елементи» (Live Tiles), які відображають інформацію в режимі реального часу автономно від користувача. Наприклад, можна створити елемент для свого друга. Просто дивлячись на цей елемент, користувач завжди буде знати про всі нові записи в соціальних мережах та опублікованих фотографіях свого знайомого.

Особливості

Серед іншого, у найближчому майбутньому підтверджена поява функції копіювання, вирізання та вставки, повноцінної багатозадачності для сторонніх програм та AdobeFlash. Microsoft планує додати функції копіювання, вирізання та вставки оновленням, яке плануєтья випустити "на початку 2011". Наразі обмежена багатозадачність для сторонніх програм реалізована у вигляді технології Tombstoning, аналогічної до Push Notifications в iOS. При цьому система дозволяє одночасний запуск не більше 15 сторонніх програм з підтримкою push-повідомлень. Windows Phone підтримує розширення пам'яті за допомогою флеш-карт SD, але при цьому не підтримується "гаряча" зміна карт пам'яті. Заміна карти пам'яті вимагає процедури скидання налаштувань пристрою до заводських. У Windows Phone відсутня можливість під'єднання до прихованих безпровідних точок доступу (Wi-Fi), точок доступу зі статичною IP-адресою, використання пристрою в якості модему комп'ютера, відеозв'язок, VoIP-телефонія, доступ до пристрою в режимі USB-диску. Відсутні також такі функції як спільна скринька електронної пошти, пошук по пристрою, покрокова навігація, системний менеджер файлів, передача файлів за допомогою Bluetooth, USSD-запити та можливість встановлення визначених користувачем рінгтонів. Пристрої з Windows Phone можуть синхронізуватися в мережі лише за допомогою Exchange ActiveSync. При цьому відсутня синхронізація Exchange ActiveSync за допомогою кабелю або кредлу. Серед корпоративних функцій, Windows Phone не містить підтримки захищених документів Microsoft Office, безпечних протоколів IPsec, шифрування пристрою, надійних паролів та сокетів. В той час, як старші пристрої під управлінням Windows Mobile мали підтримку повного обсягу політик Microsoft Exchange Server, у Windows Phone можливості Exchange обмежені. У програмі The Calendar відсутній тижневий вигляд. Список останніх телефонних викликів тепер єдиний, без можливості відфільтрувати вхідні, вихідні та пропущені виклики.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 183 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...