Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

К.е.н., професор кафедри менеджменту



і міжнародного підприємства

Національного університету «Львівська політехніка» Чернобай Л.І.


РЕЦЕНЗІЯ

на методичні вказівки до виконаннялабораторних робіт

з дисципліни «Облік міжнародних операцій»

(для студентів напряму підготовки 7.030503, 8.030503

«Міжнародна економіка») усіх форм навчання

Автор: ст. викл. Лакіза В.В.

Встановлення ефективної системи бухгалтерського обліку зовнішньоекономічної діяльності на сьогодні є одним з найважливіших завдань, що сприяють ринковому реформуванню економіки України. виток вітчизняної економіки можливий при умові тісної співпраці із зарубіжними країнами. Україна, як незалежна, економічно самостійна держава, займає певне місце у світовій системі поділу праці. На міжнародному ринку діють суворі правила економічного регулювання діяльності його суб’єктів. Тому знання особливостей обліку операцій при зовнішньоекономічних взаємовідносинах підприємств, вміння аналізувати їх необхідність і доцільність ще до здійснення, а ефективність – після завершення, є однією із складових формування висококваліфікованих спеціалістів у відповідності з вимогами сучасної економіки.

Видання методичних вказівок до виконаннялабораторних робіт з дисципліни «Облік міжнародних операцій» передбачено для студентів спеціальності 08.03050301 «Міжнародна економіка» усіх форм навчання.

Позитивним є те, що основою завдань лабораторних робіт служать ситуаційні задачі, реальні дані підприємств узяті із пояснювальної записки до річних звітів. Зміст методичних вказівок та завдань до проведення лабораторнихробіт відповідає змісту робочої програми і встановленим вимогам до оформлення методичних вказівок.

Враховуючи вищесказане, рекомендую методичні вказівкидо виконаннялабораторних робітз дисципліни «Облік міжнародних операцій» для студентів напряму підготовки 7.030503, 8.030503 «Міжнародна економіка» усіх форм навчання до відкритого друку.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 224 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...