Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ідентифікатор



Ідентифікатором називається послідовність цифр і букв, а також спеціальних символів, за умови, що першою є буква чи спеціальний символ. Для утворення ідентифікаторів можуть бути використані малі чи прописні букви латинського алфавіту. Як спеціальний символ може використовуватися символ підкреслення (_). Два ідентифікатори, для створення яких використовуються співпадаючі малі і прописні букви, вважаються різними.

Використання коментарів у тексті програми

Коментар - це набір символів, що ігноруються компілятором. На цей набір символів, однак, накладаються наступні обмеження. Всередині набору символів, що представляє коментар, не може бути спеціальних символів, визначаючих початок і кінець коментарів, відповідно (/* і */). Відзначимо, що коментарі можуть займати як один рядок, так і декілька.

Приклад:

/* коментарі до програми */

/* початок алгоритму */

чи

/* коментарі можна записати в наступному виді, однак треба бути обережним, щоб всередину послідовності, що ігнорується компілятором, не потрапили оператори програми, що також будуть ігноруватися */.

Неправильне визначення коментарів.

/* коментарі до алгоритму /* розв’язання крайової задачі */ */

чи

/* коментарі до алгоритму розв’язання */ крайової задачі */





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 363 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...