Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

І. Знайомство з об'єктом практики



На об'єкті практики студенти знайомляться з режимом і умовами робо­ти фізкультурно-спортивної організації, історією її створення і розвитку, особливостями функціонування за ринкових реалій.

Процес знайомства передбачає вивчення динаміки, перспектив розвит­ку і сучасного досвіду практичної діяльності трудового колективу. Студен­ти знайомляться з персоналом підрозділів, внутрішніми і зовнішніми зв'яз­ками в межах організації, а також із зовнішнім середовищем, що впливає на діяльність організації.

Знайомство включає вивчення робочих документів, які відтворюють основні фонди, обігові кошти, інші активи, а також джерела формування фінансової та матеріально-технічної бази.

У випадку, якщо підприємство державне, особливу увагу приділяють перспективі його приватизації (можливі форми, особливості і стадії даного процесу). Якщо організація є акціонерним товариством (з обмеженою від­повідальністю, спільним, орендним, колективним), то увага надається ха­рактеристикам особливості установників, прибуткам від виробничої діяль­ності, можливим дотаціям тощо. У межах даного виду роботи студенти вивчають взаємовідносини фізкультурно-спортивної організації, які скла­даються в масштабі регіону (країни, області, міста, району).

Отримана інформація є необхідною для планування індивідуальної ді­яльності на весь період практики.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 213 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...