Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Укладач: Лакіза Вікторія Володимирівна



Редактор: В.В.Лакіза

Підп. до друку ___.___.20___

Формат 60х84 1/16

Папір офісний.Друк на ризографі

Обл.-вид. арк. 3,0

Умовн.-друк.арк. 1

Тираж 10 прим.

Львів, НУ «ЛП», ІНЕМ, ММП


ВИТЯГ

з протоколу №

Засідання кафедри

Менеджменту і міжнародного підприємництва

Від «____» _____________ 2015 року

СЛУХАЛИ: Доцента кафедри к.е.н. Гончара М.Ф. про рекомендацію до відкритого друку конспекта лекцій з дисципліни «Облік міжнародних операцій» (для студентів напряму підготовки 7.030503, 8.030503 «Міжнародна економіка») усіх форм навчання Лакізи В.В. обсягом 152 с.
УХВАЛИЛИ: Рекомендувати до відкритого друку конспект лекцій з дисципліни «Облік міжнародних операцій» (для студентів напряму підготовки 7.030503, 8.030503 «Міжнародна економіка») усіх форм навчання Лакізи В.В. обсягом 152 с.

Зав. кафедри ММП

Проф., д.е.н. Олексів І.Б.

Секретар кафедри ММП

Доц., к.е.н. Харчук В.Ю.


РЕЦЕНЗІЯ

На конспект лекцій

з дисципліни «Облік міжнародних операцій»

Для студентів напряму підготовки 7.030503, 8.030503

Міжнародна економіка») усіх форм навчання

Автор: ст. викл. Лакіза В.В.

Ринкові умови господарювання зумовлюють певні специфічні особливості ведення бухгалтерського обліку, зумовлені тим, що на відміну від адміністративно-командної економіки з її жорстким інваріантним декретуванням його методики, підприємства, як констатується в Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», самостійно визначають свою облікову політику.

У сучасних умовах господарювання практично всі підприємства здійснюють операції з іноземними партнерами. Ці різноманітні за складом операції бухгалтерська служба повинна відобразити в бухгалтерському й податковому обліку.

Розроблений конспект лекцій з дисципліни необхідний для є засвоєння студентами принципів, методів і процедур бухгалтерського обліку, які необхідно застосовувати на підприємстві з метою обліку його міжнародних операцій.

У конспекті лекцій висвітлено загальну характеристику обліку міжнародних операцій, особливості організації обліку міжнародних операцій, іноземної валюти, імпортних, експортних операцій та товарообмінних операцій, облік операцій з переробки, розрахунків з підзвітними особами в іноземній валюті, облік гуманітарної допомоги та облік власного капіталу на підприємствах з іноземними інвестиціями, а також облік специфічних міжнародних операцій.. У результаті ознайомлення із розробленим автором конспектом лекацій можна стверджувати про йоговідповідність змісту складу робочої програми і встановленим вимогам до оформлення конспекту лекцій.

Загалом конспект лекцій з дисципліни «Облік міжнародних операцій» може бути рекомендований для друку та використання у процесі вивчення відповідного курсу студентами Національного університету «Львівська політехніка».





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 323 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...