Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка до лабораторної роботи та звіт про її виконання



Міністерство освіти та науки України

ОДЕСЬКИЙ національний ПОЛІТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ

З ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ МЕТРОЛОГІЇ ТА ЕЛЕКТРИЧНІ ВИМІРЮВАННЯ»

для студентів електротехнічних та

електромеханічних спеціальностей

денної та заочної форм навчання

Затверджено

на засіданні кафедри

теоретичних основ та загальної електротехніки

Протокол № від 27.04.08

Одеса ОНПУ 2008

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Основи метрології та електричні вимірювання» для студентів електротехнічних та електромеханічних спеціальностей денної та заочної форм навчання /Укл.: О.В. Яковлев, П.П.Селіванов – Одеса: ОНПУ, 2008 – с.

Укладачі: О.В. Яковлев, П.П. Селіванов,

кандидати техн. наук, доценти

Вступ

Методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт з дисципліни «Метрологія та електричні вимірювання» розроблені для студентів електротехнічних та електромеханічних спеціальностей денної та заочної форм навчання.

Метою лабораторних робіт є придбання студентами теоретичних знань, а також практичних вмінь та навичок з планування та проведення вимірювання основних параметрів електричних кіл та сигналів.

Особливістю даних методичних вказівок є уклін до підвищення самостійної роботи студентів під час позааудиторної підготовки та при виконанні робіт у лабораторії, що дає можливість забезпечити цільність вимірювального експерименту від формулювання його мети та задачі до оформлення результатів, а також забезпечує обов'язкове використання як встановлених нормативно-технічними документами порядку та правил обробки результатів вимірювань так і форм їх представлення.

Автори висловлюють подяку канд.. техн.. наук Коротецькому Ю.Л. за суттєвий внесок в розробку лабораторних стендів, а ст. лаборанту Мініхісу Б.М. за участь в виготовлені та модернізації стендів лабораторії.

Підготовка до лабораторної роботи та звіт про її виконання

Всі лабораторні роботи розраховані на дві академічні години самостійної домашньої підготовки та дві академічні години роботи в лабораторії.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 413 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...