Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Структура й зміст курсової роботи



Оформлення курсової роботи

Обсяг курсової роботи повинен перебувати в межах 30-40 сторінок комп’ютерного тексту. Друкується 14 шрифтом (Times New Roman) через 1,5 інтервалу на папері стандартного розміру (формат А4) по 57-60 знаків у рядку, включаючи інтервали між окремими словами; кількість рядків на сторінці – не більше 30. Сторінка роботи повинна мати поля: ліве – 3 см, верхнє – 2 см, нижнє – 2 см, праве – 1,5 см.

Таблиці, малюнки, схеми, графіки виконуються на стандартних аркушах. Всі сторінки роботи, включаючи ілюстрації й додатки, нумеруються один за одним від титульного аркуша до останньої сторінки без пропусків і повторень, буквених доповнень. Порядковий номер ставиться в правому верхньому куті поля сторінки. Першою сторінкою вважається титульний аркуш, на ньому цифра не ставиться. На наступній сторінці проставляється цифра „2” і т.д. На цій сторінці повинен бути зміст роботи, написаний відповідно до послідовності заголовків всіх структурних розділів роботи й номерів сторінок. Правильно оформлена й вичитана курсова робота, після допуску керівника підписується автором на титульному аркуші.

Структура й зміст курсової роботи

Курсова робота будується за планом магістерської або дисертаційної роботи й включає наступні частини (розділи):

1. Титул.

2. Зміст

3. Вступ (актуальність роботи, об’єкт дослідження, предмет дослідження, мета роботи, завдання роботи).

4. Розділ 1. Аналіз літературних джерел (наприклад назва: Теоретичні основи побудови тренувального процесу у баскетболі.).

5. Розділ 2. Методи й організація дослідження.

6. Розділ 3. Власні теоретичні й експериментальні дослідження (назва підбирається автором).

7. Висновки.

8. Список використаних джерел.

9. Додаток.

У змісті вказуються один за одним назва розділів і підрозділів, включених у текст роботи.

Вступ повинен містити обґрунтування теми з доказом її актуальності для теорії й практики фізичного виховання и спорту, визначення мети, завдань, об’єкта, предмету, методів дослідження. В тексті звичайно займає 1-2 сторінки.

Аналіз літературних джерел у вигляді окремого самостійного розділу обов’язково включається відразу ж після вступу. На цей розділ звичайно приділяється 10-12 сторінок.

У теоретичних роботах кожен розділ є творчим аналізом літературних джерел, що перемежовується іноді з аналізом архівних матеріалів. В оглядах літератури розкривається історія досліджуваного питання, описуються й порівнюються дані й висновки різних авторів за цим питанням, дається об’єктивна критична оцінка, виявляються питання, ще не розкриті, дискусійні або потребуючі подальшого вивчення, і ставляться конкретні завдання власної роботи.

Розділ „Методи й організація дослідження” йде після огляду літератури. Він містить опис використаних методів дослідження і способів обробки фактичного матеріалу й займає 1-4 сторінок тексту.

В основній частині роботи (Розділ 3. Власні теоретичні й експериментальні дослідження) студентом описуються й обговорюються виявлені в ході дослідження й узагальнення передового досвіду факти й дані. При цьому отримані результати зіставляються з літературними даними. Розділ 3 звичайно займає 12-15 сторінок тексту і навіть більше. Після опису результатів дослідження викладається висновок до 3 розділу (1-2 сторінки), у якому в узагальненому виді представляються основні моменти аналізу отриманих даних.

Висновки, що приводять наприкінці основної частини роботи, являють собою коротке (в одній-двох фразах) узагальнене формулювання нового й суттєвого, що відбивається в описі результатів дослідження. Кожен висновок повинен перебувати в повній значеннєвій відповідності з описом отриманих даних і надаватись в такому порядку, у якому розглядалися результати дослідження. У курсовій роботі повинно втримуватися 4-8 висновків. Висновки в роботі займають, як правило, 1-2 сторінки.

Наступний після висновків покажчик використаної в тексті літератури складається з дотриманням загальноприйнятого розташування елементів бібліографічного опису.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 204 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...