Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

За практичні заняття



Номер заняття Тема Бали
задовільно добре відмінно
Заняття 1 ТЕМА №1. Соціально-економічні передумови створення та розвитку кооперативів. Логіка групових дій. 0,5   1,5
Заняття 2 ТЕМА №2. Організаційно - економічні основи діяльності кооперативів.      
Заняття 3 ТЕМА №3. Процес створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу.      
Заняття 4 ТЕМА №4. Економічний механізм формування та функціонування кооперативів.      
ПМК 1        
Разом по змістовному модулю 1      
Заняття 5 ТЕМА №6. Проектування обслуговуючих кооперативів. 0,5   1,5
Заняття 6 ТЕМА №6.1 Організація кооперативу по сумісному використанню техніки (машинно-технологічна станція).      
Заняття 7 ТЕМА №6.2 Сільськогосподарський обслуговуючий зерновий кооператив      
Заняття 8 ТЕМА №6.3 Сільськогосподарський обслуговуючий плодовий кооператив 0,5   1,5
Заняття 9 ТЕМА №6.4 Сільськогосподарський обслуговуючий молочарський кооператив      
Заняття 10 ТЕМА №6.5 Сільськогосподарський обслуговуючий м’ясний кооператив      
Заняття 11 ТЕМА №6.6 Сільськогосподарський обслуговуючий овочевий кооператив 0,5   1,5
Заняття 12 Підсумковий семінар проблеми і перспективи розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів      
ПМК 2        
Разом по змістовному модулю 2      
Всього      

Максимальний бал ("1,5" чи "4") виставляється, якщо відповіді на семінарах чи завдання були зроблені (виконанні) на "відмінно". Мінімальний бал (відповідно, "0,5" чи "2") – якщо відповіді на семінарах чи завдання були зроблені (виконанні) на "задовільно". Середній бал (відповідно, "1" чи "3") виставляється, якщо відповіді на семінарах чи завдання були зроблені (виконанні) на "добре".

Ці бали присвоюються відповідям на питання семінарів та розрахунковим завданням по результатам їх захисту. Наприклад, студент по одній темі може бути опитаний на двох заняттях семінару. Тому загальна оцінка по темі визначається як середньоарифметична проста. Студенти, які на семінарі не були опитані усно, в кінці заняття дають письмові відповіді на окремі питання семінару (у вигляді тестів чи в іншій формі).

При усному та письмовому опитуванні використовуються питання для перевірки. При оцінюванні усних та письмових відповідей враховується попередньо проведена робота студента з додатковою літературою. Бажаючі підвищити середній бал можуть відповідати на питання і усно, і письмово. Усні доповнення та участь в обговоренні питань семінару, залежно від їх якості та кількості, збільшують основну оцінку від 0,1 до 1 балу.

Кожне розрахункове завдання окремої теми по результатам захисту оцінюється вказаними вище балами; середній бал по темі також визначається як середньоарифметична проста. Тема не зараховується (середній бал не визначається), якщо хоча б одне завдання теми не виконане і не захищене.

Захист розрахункового завдання передбачає усні відповіді студента на питання викладача стосовно: 1) теоретичних основ теми, що вивчається (по 1-2 питанням для перевірки) 2) мети завдання (для чого?); 3) методики розрахунків (як визначено?); 4) аналізу розрахунків (що отримано? що показує? що характеризує? як розкриває діяльність підприємства?); 5) висновків на перспективу (що робити підприємству?).





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 126 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...