Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Позначки про вибуття у відрядження, прибуття в пункти призначення, вибуття з них і прибуття до місця постійної роботи



Вибув з ____________________ Прибув в _________________
"___" _________________ 200_ р. "___" _________________ 200_ р.
   
М.П. Підпис ________________ М.П. Підпис ________________
 
Вибув з ____________________ Прибув в _________________
"___" _________________ 200_ р. "___" _________________ 200_ р.
   
М.П. Підпис ________________ М.П. Підпис ________________

Примітка. При виїзді в кілька пунктів призначення позначки про прибуття й вибуття робляться окремо в кожному з них.

Посвідчення про відрядження оформляється також у тому випадку, коли працівник направляється у відрядження на один день.

Вище вже згадувалося, що оформлені посвідчення про відрядження реєструються в Журналі реєстрації посвідчень про відрядження. Його форма, затверджена Інструкцією № 59, приводиться нижче.

Журнал реєстрації посвідчень про відрядження
№ з/п Прізвище, ініціали Місце роботи й посада Місце відрядження Дата й номер наказу (розпорядження) Дата й номер посвідчення про відрядження Дата вибуття у відрядження Дата прибуття з відрядження
               
               
               

Відповідно до Інструкції № 59 на працівника, що перебуває у відрядженні, поширюється режим робочого часу того підприємства, на яке він відряджений. Замість днів відпочинку, не використаних за час відрядження, інші дні відпочинку, після повернення відрядженого працівника, не надаються. Якщо працівник відбуває у відрядження вихідного дня, після повернення йому надається інший день відпочинку у встановленому порядку.

За відрядженим працівником зберігається місце роботи (посада) і середня заробітна плата за час відрядження, у тому числі й за час у дорозі. Середня заробітна плата за час перебування працівника у відрядженні зберігається за всі робочі дні за графіком, установленим за місцем постійної роботи й обчислюється відповідно до Порядку вирахування середньої заробітної плати, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 08.02.95 р. № 100, зі змінами й доповненнями.

Після повернення з відрядження працівник повинен представити авансовий звіт про витрачені суми, а також посвідчення про відрядження, оформлене у встановленому порядку (наявність позначок приймаючої сторони), документи, що підтверджують зроблені витрати. Працівник пред'являє посвідчення про відрядження для позначок про прибуття й внесення відповідних записів у Журнал реєстрації посвідчень про відрядження.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 342 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...