Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Постановка задачі



1. Розробити модель інвестиційного проекту, визначивши: вид економічної діяльності, тривалість проекту, види продукції або послуг, структуру підприємства, стартовий баланс – за необхідності, план виробництва і збуту, прямі та непрямі витрати.

2. Ввести дані щодо моделі проекту у Ргоjесt Ехрегt, здійснити обрахунок проекту, визначити потребу у фінансуванні і вибрати джерела фінансування.

3. За допомогою засобів Ргоjесt Ехрегt виконати аналіз проекту і зробити висновки щодо його реальності та можливостей оптимізації.

4. Сформувати і надрукувати бізнес-план проекту та оформити контрольну роботу. Вона має містити сформований у Ргоjесt Ехрегt бізнес-план інвестиційного проекту і висновки щодо ефективності проекту.

Варіанти завдань
Інформаційний бізнес
  Випуск книг
  Випуск журналу
  Випуск газети
  Монтаж мереж
  Страхування автомобілей
  Страхування нерухомості
  Страхування життя
  Гарантійне обслуговування
  Торгівля книгами
  Торгівля дисками
  Торгівля телефонами
  Торгівля відеопродукцією
  Надання в оренду обчислювальних пристроїв
  Надання в оренду комп’ютерів
  Розроблення програмного забезпечення




Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 165 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...