Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Робота з групою проектів



У залежності від величини і структури компанії її економічна діяльність може проводитись шляхом реалізації не одного, а декількох напрямків, які фінансуються з загального бюджету. У цьому випадку становить інтерес спільний аналіз усіх реалізованих компанією проектів.

При використанні широких господарсько-економічних зв’язків кооперації може виникнути необхідність спільного аналізу групи проектів різних компаній, зв’язаних за якими-небудь критеріями.

Для роботи з об’єднання проектів у пакеті Project Expert Professional призначений окремий модуль – Project Integrator.

У Project Integrator користувач визначає ефективність інвестицій у групу проектів за інтегральними показниками, розрахованим на основі консолідованих прогнозних фінансових звітів. При роботі з групою проектів система дозволяє не просто підсумовувати їхні дані, але і створювати з використанням математичних залежностей різні форми консолідованої звітності. Таблиці користувача реалізовані в модулі «Integrator». Для їх підготовки можна використовувати дані з підсумкових таблиць і таблиць користувача, а також детальні результати проведених у системі розрахунків будь-якого проекту.

Під групою проектів у Project Integrator мається на увазі деяка безліч взаємозалежних проектів, розроблених за допомогою Project Expert. Критерії, по яких проекти поєднуються в групу, визначає користувач. Відзначимо, що проекти, що додаються в групу, повинні мати однакові основні валюти і валюти для розрахунків на зовнішньому ринку, а також одиниці їх виміру.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 160 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...