Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кассандра



Морське узбережжя Кассандри чарівне. Більшість пляжів має розвинену туристичну інфраструктуру, надаючи відпочиваючим максимальний комфорт крім пишноти, даного самою природою: м'якого піску, зелені дерев і теплого найчистішого моря. Численні пляжі Кассандри відзначені блакитним прапором - «сертифікатом якості» пляжів, заснованим Європейською Комісією з навколишнього середовища.

П-ів Кассандра найближче розташований до північної столиці Греції, місту Салоніки. Протяжність півострова Кассандра - 50 км в довжину і 15 км в ширину. Головні курортні містечка - Неа-Муданья (57 км від Салонік), Каллифея (у 78 км), Ханіоті (у 96 км), Певкохорі (в 99 км). Мис Кассандра нагадує райський куточок. Цей регіон вважається найбільш екологічно чистій курортній зоною п-ова Халкідікі. Піщані пляжі, соснові ліси, розвинена туристична інфраструктура, традиційні грецькі таверни, маса розваг - все, що потрібно для незабутнього відпочинку. Кассандра дуже популярна серед молоді, оскільки саме тут розташовані найвідоміші літні нічні клуби і кипить бурхливе нічне життя.

Однак, не тільки природні достоїнства цього мису роблять його настільки популярним. Кассандра багата своїм історичним минулим, йдуть у глибину далекій античності. Що налічує близько трьох тисячоліття стародавня Потідеа була великим містом з важливим стратегічним значенням. Тут був виритий канал, що з'єднує 2 затоки. У Потідею, «воротах» Кассандри, справляє сильне враження сама дорога, яка, звужуючись, утворює перешийок між двома сторонами півострова. З одного боку ви бачите Термічна затока і легендарну гору Олімп, а з іншого - Тороніческій затоку і 2-ий палець п-ова Халкідікі - Ситонія. Історія стародавнього міста Сани, де поклонялися жіночим божествам, а головним чином Артеміді, своїм корінням сягає в V століття до н.е., коли він був процвітаючим містом. Тепер на цьому місці розташувався один з найпопулярніших готельних комплексів, Sani Resort. Щороку в літній сезон тут проводяться музичні фестивалі, які приваблюють не тільки туристів, але й місцевих жителів. Невеликі курортні селища Афітос і Каллифея, відомості про яких починаються вже з VIII до н.е., зберегли до наших днів руїни древніх святилищ Зевса, Аммона і Діоніса.

Поєднання стародавнього світу з сучасними містечками з масами розваг, чудовий краєвид п-ова Кассандра, широковідомі готелі - роблять цю місцевість привабливою для сотень тисяч туристів з різних країн.

3. Про компанію

Туроператор Mouzenidis Travel з моменту заснування в 1995 році залишається номером один у своєму сегменті ринку. Вже протягом приблизно 20-ти років компанія є лідером на туристичному ринку Східної Європи за напрямом Греція.

Головний офіс компанії Mouzenidis Travel розташований в Греції, в місті Салоніки, офіси туроператора діють на всіх курортах і в регіонах країни: Афіни, Касторья, Пієрія, п-ов Халкідіки, п-ов Пелопоннес, о. Крит, о. Корфу, о. Родос, о. Тасос, о. Закінф. Регіональна мережа компанії постійно розширюється, число філій в містах Росії, України, Білорусі, Молдови, Казахстану, Румунії, Сербії, Латвії, Болгарії на сьогоднішній день перевищує 80 і продовжує зростати.

Досвід успішного функціонування представництв дозволяє компанії розширювати напрями outgoing і incoming роботи.Потік туристів, прийнятих компанією Mouzenidis Travel у Греції з 1998 по 2013 рік, виріс більш ніж в 60 разів. В недалекому майбутньому компанія планує вийти на показник 1 млн. туристів на рік.

Мета компанії - досягнення вищої якості обслуговування туристів і цінової привабливості пропонованого турпродукту, що стає можливим завдяки внутрішній політиці. Mouzenidis Travel обслуговує туристів від початку поїздки і аж до їх повернення на батьківщину, що дозволяє контролювати якість сервісу на всіх етапах поїздки і підтримувати його на найвищому рівні.Туристичний продукт, пропонований Mouzenidis Travel, дуже високої якості, при цьому значний вибір і обсяг дозволяють пропонувати його за конкурентоспроможними цінами.

ВИДИ турпродукту:

· пляжний відпочинок в готелях 2 * -5 *;

· групові та індивідуальні екскурсійні програми;

· тури за хутром;

· літній дитячий відпочинок;

· лікувально-оздоровчий туризм;

· паломницькі поїздки;

· тури за нерухомістю;

· морські круїзи;

· організація корпоративних поїздок і бізнес-семінарів;

· тематичні тури: винно-гастрономічні програми, шопінг, комбіновані тури, релакс-програми на термальних джерелах, йога-тури і пр.

· VIP-програми: від трансферів на автомобілях преміум-класу, оренди яхт до індивідуальних екскурсійних маршрутів, ексклюзивних весільних проектів, організації урочистостей та ін Крім того, в аеропорту Салонік «Македонія» успішно працює власний VIP-зал компанії, в якому туристів чекає високий рівень сервісу і приємний відпочинок.

Автобусний парк компанії є одним з кращих в Греції. Mouzenidis Travel своєму розпорядженні власним транспортом для організації будь-якої поїздки: від групових екскурсій на автобусах до індивідуальних поїздок на VIP-мінібас і автомобілях представницького класу. Власний автопарк компанії складається з понад 100 найсучасніших автобусів А-класу марок Mercedes і Setra. Комфортабельні автобуси оснащені кондиціонерами, телевізійними системами, зручними сидіннями і безкоштовним Wi-Fi, а також обладнані супутниковою системою навігації, поєднаної з прийомним обладнанням у диспетчерському центрі компанії, розташованому на п-ове Халкідікі. Вищевказана система призначена для визначення місця розташування і різноманітних параметрів руху автобусів.

Авіаперевезення

З 1998 року компанія є членом IATA.

У сезоні Літо 2013 виконувалося понад 100 прямих рейсів на тиждень з 35 міст СНД та країн Східної Європи на курорти Греції.

Цілорічні регулярні рейси спільно з авіакомпаніями Astra Airlines (Греція), «Аерофлот», «Вім-авіа», «Уральські авіалінії», «Ямал», «Оренейр», UIA, «Бєлавіа» та ін

Власна авіакомпанія Ellinair

Переваги відпочинку з Mouzenidis Travel в будь-який сезон:

різноманітність програм і турів;

найбільший вибір гарантованих номерів у кращих готелях 2 * -5 * Греції;

власні цілорічні регулярні рейси;

миттєве підтвердження в системі онлайн-бронювання;

«Гарантія від невиїзду» в подарунок кожному туристу;

трансфери на нових комфортабельних автобусах з власного автопарку компанії з безкоштовним Wi-Fi;

екскурсії з професійними російськомовними гідами і кращими екскурсоводами;

гарантовано високу якість обслуговування на всіх етапах подорожі;

ексклюзивний і VIP-сервіс (в т.ч. VIP-зали в аеропортах міст Салоніки і Іракліон),

мультивіза до 3-х років за 3 дні,

послуги російськомовних та англомовних представників туроператора в готелях

4. Договірні відношення з партнерами

1.Загальні положення

1.1 Обов'язкове заповнення електронної анкети на офіційному сайті компанії.

1.2 Терміни проходження практики в Греції: з 16/04 по 29/09. Коли стажер перериває проходження практики до призначеного терміну за своєю ініціативою, він оплачує в повному обсязі всі витрати Компанії (квитки Київ - Салоніки - Київ; грецька віза; медична страховка; документи по оформленню на роботу). При перериванні проходження практики до призначеного терміну стажист не отримує бонусні виплати.

1.3 У період з 15/04 по 01/05 проходить навчання стажерів. Даний період не оплачується.

1.4 З 01/05 стажери приступають до виконання своїх службових обов'язків. Травень - випробувальний термін для стажистів, в цей період Компанія може прийняти рішення про невідповідність стажиста займаної посади. У такому випадку договір із стажистом розривається. Стажер відлітає до Київу за рахунок Компанії.

1.5 При самовільному перериванні стажування та від'їзді стажиста з місця її проходження Компанія залишає за собою право звернутися в міграційну поліцію і анулювати візу стажиста.

1.6 Дисциплінарні порушення; неохайний зовнішній вигляд стажиста; недбале ставлення до своїх обов'язків тягнуть за собою штрафні санкції з боку Компанії.

1.7 Стажер може висловити свої побажання з приводу вибору посади (трансфермен, готельний гід або офісний працівник) і регіону проходження практики, але Компанія має право змінювати посадові обов'язки стажиста і місце проходження практики як у самому регіоні, так і зі зміною регіону.

1.8 Вивчити і в повному обсязі володіти інформацією, отриманою від Компанії (історичні довідки, тексти для трансферів і т. д.).

1.9 Повністю вивчити офіційний сайт Компанії; володіти інформацією, що надається сайтом; відслідковувати на ньому все нові продукти Компанії. В обов'язки готельних гідів входить постійна звірка опису своїх підшефних ними готелів з інформацією сайту; про всі невідповідності необхідно невідкладно повідомляти керівництву.

1.10 Зовнішній вигляд стажиста повинен завжди відповідати статуту Компанії (обов'язкове носіння уніформи, фірмової сумки і т.д.). Всі стажери повинні мати дві пари класичних блакитних джинсових штанів і закрите взуття.

1.11 У повному обсязі виконувати свої посадові обов'язки

2. Посадові обов'язки

2.1. Готельний гід

2.1.1. Володіти повною інформацією по готелю.

2.1.2. Вивчити всі основні екскурсійні програми, що надаються Компанією.

2.1.3. Володіти повною інформацією по екскурсійним турам, організовуваним Компанією на місці.

2.1.4. Зустріч гостей Компанії, допомога при розселенні, інформування гостей про інфраструктуру і правилах готелю.

2.1.5. Щоденна робота з гостями Компанії в готелі (чергування у встановлений Компанією час; відправка гостей на екскурсії; допомогу гостям при виклику лікаря або оренді транспорту; при необхідності допомогу в спілкуванні гостей з готелем (переклад); допомогу гостям при зміні номера, готелю, типу трансферу, дати вильоту і т. д. (за встановленими Компанією правилам); інформування гостей про надаваних екскурсійних поїздках і їх продаж; рішення виникаючих проблем і конфліктних ситуацій; інформування гостей про дату і час вильоту та виїзду з готелю і т.д.).

2.1.6. Стажер має бути доступний по робочому телефону 24 години на добу.

2.1.7. Знати тексти основних трансферів (при необхідності виконувати трансфери).





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 229 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...