Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні вказівки. До виконання курсової роботи



ДО виконання курсової роботи

З дисципліни

«Стратегія підприємства»

для студентів спеціальності 6.030504 - ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА

галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво

денної та заочної форми навчання

4 курсу 7 семестру

Розглянуто та затверджено на засіданні

Кафедри економіки підприємств

Протокол № 2 від 14.09 2011 р.

Зав. кафедрою ______ д.е.н., проф. Бельтюков Е. А.

Одеса ОНПУ – 2011


Вступ

Виконання курсової роботи з курсу "Стратегія підприємства" є найважливішим практичним методом освоєння стратегічного менеджменту, інструментом розуміння технологій прийняття стратегічних рішень, а також засобом оволодіння роботою економіста-аналітика на підприємстві будь-якої форми власності.

Курсова робота складається з двох частин, що відповідають структурі курсу. У першій частині необхідно здійснити опис фірми, сформулювати місію і цілі і провести стратегічний аналіз підприємства, використовуючи різні методологічні концепції його проведення. Зміст другої частини містить в собі розробку варіантів стратегій і оцінку альтернативних стратегічних дій на основі побудови матриці SWOT і матриць портфельного аналізу для конкретної фірми.

Основна ідея, закладена в курсової роботи, зв'язана з тим, що студент повинен виконати цю роботу на конкретнім підприємстві (фірмі).

Студенти, не спроможні одержати самостійний і вільний доступ до реального ("живому") об'єкту дослідження і, отже, до відповідної стратегічної інформації, виконують дану курсову роботу на основі літературних джерел, тобто проводять стратегічний аналіз відповідних параметрів "міфічної фірми".

Виконання курсової роботи покликано виявити уміння студента самостійно працювати, користатися довідковою і навчальною літературою, самостійно робити висновки.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 173 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...