Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні вказівки до виконання теоретичної частини індивідуальної роботи



Теоретичні питання індивідуальної роботи, перелік яких наведено в табл. 2, вимагають від студента ґрунтовного засвоєння лекційного матеріалу, ознайомлення з законодавчими актами, літературними джерелами, наведеними у списку рекомендованої літератури, періодичними виданнями України, близького та дальнього зарубіжжя, які стосуються питань управління витратами на підприємствах різних організаційно-правових форм підприємницької діяльності.

Відповідь на теоретичне питання необхідно надати таким чином, щоб вона найповніше відображала суттєві моменти зазначеного питання, узгоджувалася з діяльністю підприємства в умовах трансформаційних процесів вітчизняної економіки, містила ґрунтовні висновки та рекомендації щодо покращення економічної ситуації, в якій знаходиться суб’єкт господарювання.

Для кращого уявлення про зміст наданих відповідей у індивідуальній роботі бажано наводити рисунки, будувати статистичні таблиці та графіки, застосовувати у розрахунках фактичні дані про результати господарської діяльності підприємств гірничо-металургійного комплексу України та інших суб’єктів господарювання, що розміщені на території м. Кривий Ріг та в межах Дніпропетровського регіону.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 198 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...