Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 1. Яке з наведених нижче визначень маркетингового менеджменту вважаєте найбільш вдалим?



Яке з наведених нижче визначень маркетингового менеджменту вважаєте найбільш вдалим? Відповідь обґрунтуйте.

Маркетинговий менеджмент – це процес планування і реалізації маркетингової концепції, встановлення цін, просування і розподілення товарів, послуг та ідей для обмінів з цільовими групами, які задовольняють споживачів і відповідають задачам організації. Маркетингове управління відповідає головним задачам менеджменту, його завдання – вплив на рівень, терміни і структуру попиту.

Маркетинговий менеджмент – це діяльність по виявленню цільових ринків, вивченню потреб визначених споживачів, розробці товарів, встановленню ціни на них, визначенню способів просування і розподілу з метою здійснення обміну для задоволення потреб зацікавлених осіб.

Маркетинговий менеджмент – це процес планування і реалізації політики ціноутворення, просування і розподілу ідей, товарів і послуг, спрямований на здійснення обмінів, які задовольняють як індивідів так і організації.

Маркетинговий менеджмент – це управлінська діяльність, пов’язана із здійсненням планування, організації, координації, контролю, аудиту та стимулюванню заходів щодо інтенсифікації процесу формування і відтворювання попиту на товари і послуги, збільшенням прибутку.

Маркетинговий менеджмент – це аналіз, планування, втілення в життя та контроль за проведенням заходів, розрахованих на встановлення, зміцнення та підтримку взаємовигідних обмінів із цільовим ринком для досягнення конкретної мети підприємства (отримання прибутку, зростання обсягів збуту, збільшення частки ринку, проникнення на ринок, тощо).

Маркетингове управління – це процес, який:

· базується на функціях управління;

· включає ідеї (новації), товари і послуги, як основні категорії;

· ґрунтується на ключовому ринковому понятті – обміні;

· за основну задачу має досягнення почуття задоволення всіма сторонами обміну.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 353 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...